Bolt Turbin Alloy Refractaloy 26 / R26 digunakake ing turbin uap lan mesin sing ngasilake

Detail Produk

R26 turbine bolt-7

Bolt paduan R26, samberan Stud, samberan dobel, samberan Hexagon

♦ Ukuran Utas: M10-M120 

♦ Panjang: miturut gambar utawa spesifikasi saka klien

♦ Aplikasi kanggo: Peralatan ngasilake turbin uap

♦ Kelas: Kelas

Refractaloy 26 yaiku Fe - NI - Co - Cr deformasi jinis pengerasan presipitasi paduan suhu tinggi, panggunaan jangka panjang C - 570 range kisaran suhu 540 ℃, suhu paling dhuwur bisa tekan 677 C, nambah unsur solusi padhet paduan padharan Cr penguatan, titanium dhuwur nganti endhek, bentuk aluminium y fase penguatan penuaan, nalika elemen pengeboran sing digawe saka titanium, kelarutan aluminium ing larutan padhet dikurangi, dijaluk kenaikan fase curah hujan fase, saéngga bisa nambah stabilitas termal y, nyuda y ' phase saka energi kesalahan tumpukan.

Sipat gabungan saka paduan luwih unggul, kanthi resistensi tarik sing apik, istirahat pasukan lan resistensi creep, ora ana sensitivitas.

Refractaloy 26 Komposisi Bahan Kimia
Paduan

%

Ni

Cr

Fe

Mo

P

Co

C

Mbak

Si

S

B

Al

Ti

Refractaloy 26

Min

35.0

16.0

bal

2.5

- 18.0 - - - - 0,001 - 2.5

Maks.

39.0 20.0 3.5 0,03 22.0 0,08 1.0 1.5 0,03 0,01 0,25 3.0
Refractaloy 26 Properties Fisik
Kapadhetan
8,2 g / cm³
Titik lebur
1200 ℃
Refractaloy 26 Properti Mekanik
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
Brinell atose
HB
Solusi + Sepuh
1000
550
20
331-262   
(26-35.5)

 

R26 BOLT-9
R26 BOLT

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita