Baja tahan karat PH15-7MO

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Ph15-7Mo,15-7MoPHS15700, 07Cr15Ni7Mo2Al , W.Nr 1.4532

Paduan baja 15-7M0Ph bisa nahan kabeh jinis proses adhem lan las sing adhem kanthi kondhisi austenit.Banjur liwat perawatan panas bisa dipikolehi 

kekuwatan paling dhuwur; Ing taun 550 ℃ kanthi kekuatan suhu dhuwur banget, dirancang supaya duwe ketahanan luwih gedhe tinimbang 17-4 PH. Paduan kasebut martensit ing struktur ing kahanan anil lan luwih dikuatake kanthi perawatan panas suhu sing sithik banget sing nyebabake tembaga sing ngemot fase ing paduan. 

Komposisi Bahan Baja 15-7Mo

C

Cr

Ni

Mo

Si

Mbak

P

S

Al

0.09

14.0-16.0

6.5-7.75

2.0-3.0

≤1.0

≤1.0

≤0.04

≤0.03

0,75-1,5

Steel 15-7Mo Properties Fisik

Kapadhetan

(g / cm3)

Resistivitas listrik

ΜΩ · m)

7.8

0,8

Properti Mekanik Baja 15-7Mo
Kahanan бb / N / mm2 б0.2 / N / mm2 δ5 /% ψ HRW

Pengerasan presipitasi

510

tuwa

1320

1210

6

20

≥388

565

tuwa

1210

1100

7

25

≥375

Standar lan Spesifikasi Baja Baja 15-7Mo

AMS 5659, AMS 5862, ASTM-A564, W. Nr./EN 1.4532

Produk Baja 15-7Mo Kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Baja 15-7Mo Bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Baja 15-7Mo Kawat

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Lembar & piring 15-7Mo baja

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Baja 15-7Mo tabung mulus & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Baja 15-7Mo strip & coil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Baja 15-7Mo Gasket / Dering

Ukuran bisa disesuaikan kanthi permukaan sing padhang lan toleransi presisi.

Napa Baja Baja 15-7Mo?

• Bisa tahan kabeh jinis proses adhem lan welding sing adhem kanthi kondhisi austenit. Mula kanthi perawatan panas bisa entuk paling dhuwur
  kekuwatan, Ing 550 ℃ kanthi kekuatan suhu dhuwur sing apik banget.

• Properti las listrik : Baja bisa nganggo las busur, las resistansi lan las busur gas tameng, las gas tameng paling apik.
     Las asring ditindakake ing bahan-bahan ing kondisi perawatan larutan padhet, lan ora prelu digawe panas sadurunge ngelas.
     Nalika welding butuh kekuatan sing dhuwur, 17-7 kanthi isi with- ferit sing luwih sithik dipilih, kawat las stainless steel austenit bisa digunakake

Baja Aplikasi 15-7Mo Steel :

Ditrapake kanggo nggawe komponen struktur tembok sing tipis penerbangan, kabeh jinis kontainer, pipa, spring, film katup, poros kapal,
piring kompresor, komponen reaktor, uga macem-macem komponen struktur peralatan kimia, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita