Pabrik Gantungan Turbing Minyak

Detail Produk

Monel 400, Inconel 718 tubing hanger

Gantungan Tubing Minyak :

Déwan penundaan gantungan tabung kanggo sistem penyelesaian sumur minyak lan gas lan cara nginstal sing padha.

iku piranti sing ndhukung senar tabung lan nutup ruangan anular ing antarane tabung lan casing. Cara panyegelan gantungan tabung yaiku gantungan tabung lan tabung disambungake kanthi nggunakake gravitasi pipa kanggo njagong ing tubing sing dipasang kerucut papat arah kanggo disegel, sing gampang dioperasikake, cepet lan aman kanggo ngganti kepala , dadi metode sing umum digunakake kanggo sumur medium lan jero lan sumur konvensional. .

Kita ngasilake lan Pasokan gantungan tabung minyak miturut gambar klien, utama mateiral kita yaiku Inconel 718, Inconel 725, Monel 400 lan Inconel x750, digawe saka foriging bar kanthi kondisi perawatan panas, Ukuran lan tolearnace kaya nggambar klien.

• Bahan Gantung Tubing Tempeature Dhuwur

 SUS631 / 17-7PH, SUS632 / 15-7Mo,

Nyisipake 925, Inconel X-750, Inconel 625, Inconel 718,

Inconel 725, Monel 400

Miturut Gambar Klien

tubing-hanger

 

Jinis Material

Jeneng Materi

Suhu aplikasi maksimum° C

Baja tahan karat

SUS631 / 17-7PH

370

SUS632 / 15-7Mo

470

Suhu dhuwur

paduan dasar nikel

Inconel 725

600

Inconel X-750 (GH4145)

650

Inconel 718 (GH4169)

780

Monel 400

800 (γ < 0,2)

tubing hanger

Gantungan tabung mau ana ing endhas tubing.

 ♦ Struktur sirah tubing
Kepala tubing biasane bolongan papat ing sisih loro. Iki dipasang ing flens ndhuwur endhas casing kanggo nyumerepi senar pipa lan nutup ruang anulus ing antarane tali tabung lan casing lapisan minyak. Iki kalebu kepala tabung lan gantungan tabung.   
 ♦ Fungsi endhas tabung
1) Gantungake tali tabung ing sumur;
2) Segel papan anulus saka tabung lan casing;
3) Nyedhiyakake transisi kanggo nyambungake kepala casing lan wit Natal;
4) Liwat rong sisih port ing tubing salib, tumpukan injeksi casing lan operasi ngumbah sumur

                                                     ♦    ♦ Fitur Bahan Gantung Pipa Tahan Korosi: ♦    ♦                                          

 ♦ 17-7PH (GH631, 0Cr17Ni7Al)

17-7PH resistansi korosi sing padha karo 304 stainless steel, sing bisa ditrapake kanthi perawatan panas lan pengerasan udan. Nduweni kekuatan tarik lan ngasilake sing dhuwur. Kinerja lemes luwih saka 304 stainless steel lan 65Mn baja karbon. Uga elastisitas apik ing lingkungan ℃.

 ♦ 15-7Mo (GH632, 0Cr15Ni7Mo2Al)

    15-7MoHadi resistansi korosi sing padha karo 316 stainless steel. Bisa diendhegake kanthi perawatan panas lan pengerasan udan. Nduweni kekuatan tarik lan panen sing dhuwur, lan kinerja lemes luwih apik tinimbang 316 stainless steel lan 65Mn baja karbon. Uga elastisitas apik ing lingkungan ℃.

 ♦ Inconel X-750 (GH4145)

   Inconel X-750 minangka superalloy deformasi pengerasan presipitasi adhedhasar nikel. Umume nggunakake r'fase minangka fase pengerasan presipitasi tuwa. Suhu sing disaranake ing ngisor 540 ℃. Paduan duwe resistensi korosi tartamtu lan resistensi oksidasi, lan nduweni kinerja suhu sithik.

 ♦  Inconel 718 (GH4169)

Inconel 718 minangka superalloy deformasi pengerasan presipitasi adhedhasar nikel. Kisaran suhu sing disaranake yaiku -253--600 ℃. Paduan kasebut nduweni kekuatan dhuwur ing sangisore 600 ° C, resistensi lemes, resistensi radiasi, resistensi oksidasi lan resistensi korosi, uga kinerja proses sing apik lan stabilitas struktural jangka panjang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita