3J01 Bar / Strip / Sheet

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum:3J1, ЭИ702,36HXTЮ,Ni36CrTiAl

Paduan 3J01 minangka presipitasi austenit Fe-Ni-Cr sing nguatake paduan elastis tinggi. Sawise perawatan larutan padhet, plastisitas apik, kurang atose lan gampang diproses lan dibentuk. Sipat mekanik lan elastis sing dhuwur dipikolehi sawise solusi penuaan utawa perawatan penuaan galur.

Komposisi Bahan Kimia 3J01
Paduan C Mbak Si P S Ni Cr Ti Al Fe
3J01 0.05 ≤1.00 ≤0,80 0.020 0.020 34.5-36.5 11.5-13.0 2.70-3.20 1.00-1.80 Larangan
3J01 Sipat fisik sawise adhem lan tuwa
Kapadhetan
(g / cm3)
Resistivitas (L2 - m)
Vickers
atose
(HV)
 Modulus elastisitas(E / MPa) Deformasi gunting(G / MPa) Frekuensi magnetik(K / 106)
8.0
1.02
 400-480  186500-206000 68500-78500 150-250

 

 

3J01 Teknik Mesin

 

Status  Kekandelan / diameter (mm) Kekuwatan sing kuat σb / MPa Elongasi 
Minangka%
annealing  0,20 ~ 0,50 ≤981  ≥20
Digambar kadhemen 0,20 ~ 3.0 ≥981 -

3J01 Produk sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

3J01 bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

Sheet & Plate

3J01 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

3J01 strip & koil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Nopo 3J01?

Paduan 3J01 duwe karakteristik kekuatan dhuwur, modulus elastis tinggi, efek elastis cilik lan histeresis, magnetisme lemah, resistansi korosi sing apik lan stabilitas termal, lan bisa digunakake ing suhu sing luwih dhuwur, stres sing luwih gedhe utawa kahanan media korosif.

3J01 Bidang aplikasi :

Digunakake kanggo ngasilake kabeh jinis elemen sensitif elastis aeronautika lan bagean sing tahan karo asam nitrat utawa media korosif liyane, kayata kothak film, diafragma, gandhewo, batang transfer, baffle lan struktur elastis liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita