Nitronic 50 (Xm-19) Bar / Pipe / Tube / Ring

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Nitronic 50, XM-19, FXM-19, UNS S20910

 Nitronic 50 minangka kekuatan tahan karat lan tahan karat tahan karat sing apik. Kira-kira dobel kekuwatan panen saka stainless steel 304 lan 316 lan tahan korosi luwih apik tinimbang baja tahan karat 317L. N50 Stainless tetep non-magnetik sanajan wis kerjo banget. Iki njaga kekuatan ing suhu dhuwur uga suhu sub-nol

Komposisi Bahan Kimia Nitronic 50

Paduan

%

Ni

Cr

Fe

C

Mbak

Si

N

Mo

Nb

V

P

S

Nitronik 50

Min

11.5

20.5

52

 

4

 

0,2

1.5

0,1

0,1

 

 

Maks.

13.5

23.5

62

0,06

6

1

0,4

3

0,3

0,3

0,04

0,03

 

Nitronic 50 Properties Fisik
Kapadhetan
7,9 g / cm³
Titik lebur
1415-1450 ℃
Nitronic 50 Properti Mekanik

 

Status paduan

Kekuwatan sing kuat

Rm N / mm²

Ngasilake kekuwatan

 RP0.2 N / mm²

Elongasi  

A5%

Brinell atose

HB

Perawatan solusi

690

380

35

≤241


 

Nitronic 50 Standar lan Spesifikasi

AMS 5848, ASME SA 193, ASTM A 193 

Nitronic 50 Produk sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Nitronic 50 Bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan bagean liyane

welding wire and spring wire

Nitronic 50 Kawat

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Nitronic 50 Kawat

Ukuran bisa disesuaikan kanthi permukaan sing padhang lan toleransi presisi.

Sheet & Plate

Nitronic 50 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Nitronic 50 tabung seamless & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Nitronic 50 strip & coil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Nitronic 50 Fasteners

Bahan nitrogen 50 kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Nitronik 50 ?

• Nitronic 50 Stainless Steel nyedhiyakake kombinasi tahan korosi lan kekuatan sing ora ditemokake ing bahan komersial liyane. Baja tahan karat austenitik iki nduweni resistensi korosi luwih gedhe tinimbang sing diwenehake dening jinis 316, 316L, 317, 317L plus kira-kira kaping pindho kekuwatan panen ing suhu ruangan
• Nitronic 50 nduweni sifat mekanik sing apik banget ing suhu dhuwur lan sub-nol, beda karo bahan stainless steel austenitik, ora dadi magnetik ing kahanan kriogenik
• Nitronic 50 ora dadi magnetik ing kahanan kriogenik     

• Kekuwatan Tinggi (HS) Nitronic 50 duwe kekuwatan panen udakara kaping telu saka 316 Stainless Steel 

Bidang Aplikasi Nitronic 50 :

 Digunakake ing petroleum, petrokimia, pupuk kandhungan, kimia, daur ulang bahan bakar nuklir, pembuatan kertas, tekstil lan industri pengolahan panganan bagean tungku, ruang pembakaran, turbin gas lan fasilitas penghubung fasilitas perawatan panas.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita