Incoloy800 / 800H / 800HT

Detail Produk

Incoloy 800(UNS N08800), Nickel Alloy 800, Inconel 800, W.Nr 1.4876

Incoloy 800H (UNS N08810), Nickel Alloy 800H, Inconel 800H, W.Nr 1.4958

Incoloy 800HT (UNS No8811) Nickel Incoloy 800HT, W.Nr 1.4959

Incoloy Alloy 800 minangka bahan struktural sing akeh digunakake kanggo peralatan sing kudu duwe kekuatan dhuwur lan nolak oksidasi, karburator lan efek mbebayani liyane saka cahya suhu tinggi (kanggo aplikasi suhu dhuwur sing mbutuhake sipat nyusup lan patah sing optimal, gunakake Incoloy Alloy 800H lan 800HT).

Bedane utama antara campuran 800, 800H lan 800HT yaiku sifat mekanik. Bedane saka komposisi campuran wesi 800H lan 800HT lan anneal suhu tinggi sing digunakake kanggo wesi kasebut. Umumé, paduan 800 duweni sipat mekanik sing luwih dhuwur ing suhu ruangan lan nalika cahya saya suwe saya suwe saya dhuwur, dene paduan 800H lan 800HT duwe kekuatan creep lan pecah sing unggul sajrone cahya suhu sing dawa.
Komposisi Bahan Kimia Incoloy 800 / 800H / 800HT
Paduan % Ni Cr Fe C Mbak Si Cu S Al Ti Al + Ti
Incoloy 800 Min 30 19  imbangan  -  -  - 0,15 0,15 0,3
Maks. 35 23 0,10 1.5 1 0,75 0,015 0,60 0,60 1.2
Incoloy 800H Min 30 19  imbangan 0,05  -  - 0,15 0,15 0,3
Maks. 35 23 0,10 1.5 1 0,75 0,015 0,60 0,60 1.2
Incoloy 800HT Min 30 19  imbangan 0,06  -  -  -  - 0,25 0,25 0,85
Maks. 35 23 0,10 1.5 1 0,75 0,015 0,60 0,60 1.2
Incoloy 800 / 800H / 800HT Sipat Fisik
Kapadhetan
 (g / cm3)
Titik lebur
 (℃)
Modulus elastis
(GPa)
Konduktivitas termal
(λ / (W (m • ℃))
Koefisien ekspansi termal
(24 -100 ° C) (m / m ° C)
Suhu operasi
(° C)
7.94 1357-1385 196 1.28 14.2  -200 ~ +1,100
Properti Mekanik Incoloy 800 / 800H / 800HT

 

Paduan Formulir Kahanan Kekuwatan Tensile Ultimate
 ksi (MPa)
Ngasilake kekuatan 0,2%
nutup kerugian ksi (MPa)
Elongasi
ing 2 ″utawa 4D, persen
800 Lembar, Plate Annealed 85 (586) 40 (276) 43
800 Lembar, Plate
Strip, Bar
Annealed 75 (520) * 30 (205) * 30 *
800H Lembar, Plate SHT 80 (552) 35 (241) 47
800H Lembar, Plate
Strip, Bar
SHT 65 (450) * 25 (170) * 30 *

Standar lan Spesifikasi Incoloy 800 / 800H / 800HT

 

Bar / Rod

Kabel

Strip / Koil

Lembar / Plate

Pipa / Tabung

Pas

ASTM B 408 & SB 408
ASTM B 564 & SB 564
Kasus Kode ASME 1325

ISO 9723, 9724, 9725, VdTÜV 412 & 434, DIN 17460
EN 10095

ASTM B408, AMS 5766, ISO 9723, ISO 9724, BS 3076NA15, BS 3075NA15, EN 10095, VdTüV 412 & 434, AWS A5.11 ENiCrFe-2, AWS A5.14 ERNiCr-3

ASTM B 409 / B 906, ASME SB 409 / SB 906, Kasus Kode ASME 1325, 2339
BS 3072NA15
BS 3073NA15
SEW 470, VdTÜV 412 & 434, DIN 17460, EN 10028-7 & EN 10095

ASTM B409, AMS 5877, BS 3072NA15, BS 3073NA15, VdTüV 412 & 434, DIN 17460, EN 10028-7, EN 10095

ASTM B 163 / SB 163
ASTM B 407 / B 829, ASME SB 407 / SB 829, ASTM B 514 / B 775, ASME SB 514 / SB 775, ASTM B 515 / B 751, ASME SB 515 / SB 751, 1325 lan 1983, BS 3074NA15

ASTM B366 

Incoloy 800 / 800H / 800HT Produk Kasedhiya ing Sekonic Metals

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Incoloy 800 / 800H / 800HT Batang & Batang

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Incoloy 800 / 800H / 800HT Kawat

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

/flange-product/

Flange Incoloy 800 / 800H / 800HT

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi presisi

Sheet & Plate

Lembar & piring Incoloy800 / 800H / 800HT

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung mulus Incoloy 800 / 800H / 800HT & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Strip & koil Incoloy 800 / 800H / 800HT

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Pengencang Incoloy 800 / 800H / 800HT

Bahan paduan kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa Incoloy 800 / 800H / 800HT?

• Ketahanan karat sing apik banget ing media banyu kanthi suhu paling dhuwur 500 ℃.
• resistensi korosi stres sing apik
• Mesin sing apik
• kekuatan penjilat dhuwur
• Resistensi oksidasi sing apik banget
• Resistensi gas pembakaran sing apik
• Resistensi karburisasi sing apik banget
• resistensi sing apik kanggo nyerep nitrogen
• Stabilitas struktural sing apik ing suhu dhuwur
• Las sing apik

Bidang aplikasi Incoloy 800 / 800H / 800HT :

• Ketel pembakar tungku etilena                                                                     • Retak hidrokarbon

• Katup, perlengkapan lan komponen liyane sing kena korosif saka 1100-1800 ° F

• tungku industri                                                                                                • Piranti sing ngobati panas

• Pangolahan kimia lan petrokimia • Penukar panas

• Super heater lan pemanas maneh ing pembangkit listrik • Pembuluh tekanan

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita