Hastelloy C2000 (UNS N06200) Bar / Bolt / Sheet / Screw

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Hastelloy C-2000, UNS N06200 、 NS3405 、 W.Nr 2.4675

 Hastelloy C2000 minangka jinis paduan Ni-Cr-Mo anyar. Adhedhasar paduan C4, isi kromium saya apik, lan tambahan tembaga bisa nambah resistensi oksidasi lan kemampuan korosi nyuda medium paduan. Hastelloy C2000 saiki dadi seri campuran campuran tahan korosi H2SO4 sing apik, nanging resistansi korosi interkristalin ora pati apik karo paduan C4

Komposisi Kimia Hastelloy C2000
Paduan C Cr Ni Fe Mo W Cu Si Mbak P S
Hastelloy C-2000 0.01 22.0-23.0 imbangan ≤3.0 15.0-17.0 3.0-4.5 1.3-1.9 0.08 ≤0.5 0.02 0.08
Properti Fisik Hastelloy C2000
Kapadhetan
8,5 g / cm³
Titik lebur
1260-1320 ℃

 

Properti Khas Hastelloy C2000
Kandel
(mm)
Kekuwatan tarik (Mpa) Ngasilake kekuwatan
0.2 (Mpa)
Elongasi
(50.8mm) (%)
1.6 752 358 64.0
3.18 765 393 63.0
6.35 779 379 62.0
12.7 758 345 68.0
25.4 752 372 63.0

Standar lan Spesifikasi Hastelloy C2000

 ASTM B564, ASTM B574, ASTM B575, ASTM B619, ASTM B622 , ASTM B366

Bar / Rod Kabel  Strip / Koil Lembar / Plate Pipa / Tabung

Produk Hastelloy C2000 Kasedhiya ing Sekonic Metals

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Hastelloy C2000 bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kabel Hastelloy C2000

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Cincin Forging Hastelloy C2000

Forging Ring utawa gasket, ukuran bisa disesuaikan karo permukaan sing cerah lan toleransi presisi

Sheet & Plate

Lembar & piring Hastelloy C2000

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung mulus Hastelloy C2000 & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Strip & koil Hastelloy C2000

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Fastner Hastelloy C2000

Bahan-bahan Hastelloy C200 kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa Hastelloy C2000?

 Rintangan korosi kalebu asam sulfat asam hidroklorat hidroklorat asam fosfat klorin organik alkali logam celah korosi, pupuk korosi stres.
Paduan C-2000 nuduhake resistensi pitting lan korosi sing luwih apik tinimbang paduan C-276 karo standar industri. 
Formulir las lan mesin Hastelloy C-2000 sing padha karo C276, ngatasi dilema ing desain paduan.
Ketahanan karat sing apik banget kanggo nyuda lingkungan tanpa ngorbanake stabilitas metalurgi kanthi kombinasi kromium dhuwur lan isi molibdenum lan tembaga.

Bidang Aplikasi Hastelloy C2000 :

• Reaktor industri proses kimia, penukar panas, kolom, lan pipa.

• Reaktor industri pengeringan lan pengering.

• Sistem desulfurisasi gas flue.                     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita