Incoloy 901 BAR / Plate / Bolt / Wire / Pipe

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Incoloy 901, Paduan elektronik 901, UNS N09901, W.Nr. 2,4662

Incocoloy 901 minangka paduan nikel-wesi-kromium sing ngemot titanium lan aluminium kanggo pengerasan udan lan molibdenum kanggo nguatake larutan padhet. Paduan kasebut nduweni kekuwatan panen sing dhuwur lan resistensi creep ing suhu udakara 1110 ° F (600 ° C). Konten zat besi sing akeh ndadekake paduan bisa nggabungake kekuwatan kanthi ciri penempaan sing apik. Digunakake ing turbin gas kanggo disk lan poros.

Komposisi Bahan Kimia Incoloy 901
Paduan

%

Ni

Cr

Fe

Mo

B

Co

C

Mbak

Si

S

Cu

Al

Ti

P

Pb

901

Min

40.0

11.0

imbangan

5.0

0,01 - - - - - - - 2.8 - -

Maks.

45.0

14.0

5.6

0,02 1.0 0,1 0,5 0,4 0,03 0,2 0,35 3.1 0,02 0,001
Incoloy 901 Properties Fisik
Kapadhetan
8,74 g / cm³
Titik lebur
1280-1345 ℃
Properties mekanik Incoloy 901 ing suhu kamar
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp
0. 2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
Perawatan solusi
1034
689
12

 

Standar lan Spesifikasi Incoloy 901

Bar / Rod Kabel   Forging Liyane
BR HR 55, SAE
AMS 5660, SAE AMS 5661, AECMA PrEN2176,
AECMA PrEN2177, ISO 9723, ISO 9725 
BR HR 55, SAE
AMS 5660, SAE AMS 5661, AECMA PrEN2176,
AECMA PrEN2177, ISO 9723, ISO 9725 
BR HR 55, SAE
AMS 5660, SAE AMS 5661, AECMA PrEN2176,
AECMA PrEN2177, ISO 9723, ISO 9725  
AECMA PrEN2178 

Incoloy 901 Produk sing kasedhiya ing Sekonic Metals

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Incoloy 901 bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kabel las Incoloy 901 & kabel Spring

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Tabung mulus Incoloy 901 & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Incoloy 901 Cincin Tempa

Forging Ring utawa gasket, ukuran bisa disesuaikan karo permukaan sing cerah lan toleransi presisi

Fasterner & Other Fitting

Incoloy 901 Fasteners

Paduan 901 bahan kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa Incoloy 901?

Ing 650 ℃, paduan kasebut nduweni kekuwatan panen sing dhuwur lan kekuatan pecah. Ing 760 ℃, nduweni resistensi oksidasi sing apik lan panggunaan jangka panjang sing stabil.
Digunakake kanthi akeh ing pabrikan mesin turbin gas bumi sing dioperasikake ing ngisor bagean bentuk puteran 650C (disk turbin, disk kompresor, jurnal, lsp), bagean struktur statis, ring njaba turbin, pengikat lan bagean liyane。

Aplikasi lan persyaratan khusus Incoloy 901 :

Paduan iki akeh digunakake ing mesin aero ing bagean puteran kerja lan pengikat negara sadurunge lan turbin gas bumi nganti 650 C, umur layanan sing luwih dawa. Omah, uga wis digunakake ing mesin pesawat, yaiku campuran sing wis diwasa kanthi nggunakake tes. Peluang paduan, yen pamilihan parameter utawa operasi ora cocog, prestasine bakal nuduhake direktif sing jelas, lan bisa uga nyebabake kesenjangan sensitif nanging anggere proses kasebut ketat, fénoména kasebut ora bakal katon. Koefisien ekspansi paduan cedhak karo baja paduan intensitas panas, elemen wesi sizewhich sing bisa nyambungake rong jinis bahan nalika ngadhepi akun panas tanpa prekara khusus.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita