Babagan kita

Klompok Logam Sekonic  minangka organisasi manufaktur, We United pabrik paduan adhedhasar Nickel, pabrik paduan Titanium lan pabrik Stainless Steel, khusus kanggo bahan paduan kanthi luwih saka 25 taun, dandan lan inovasi kanggo pemecahan efisien pangguna global ing macem-macem tuntutan, kalebu Fasteners, Spring , Flensa, Gasket lan marterial mentah Bar, Wire, Sheet, Pipe, Billet kanggo memenuhi pasar klien ing saindenging jagad, Aplikasi ing file Aerospace, Minyak lan Gas, Generasi Tenaga, Elektronik, Proklamasi Kimia, dll.

                                                                                                                                Sinau Kita Liyane

Napa Pilih Kita

Mitra Paduan Inconel / Haselloy / Stadium / Monel-Your

Paduan Suhu Tinggi, Paduan Tahan Cossion, lan produk Paduan Khusus liyane, kita bisa nyedhiyakake macem-macem Bentuk kanggo klien global. Uga bisa ngasilake gambar utawa spesifikasi Keyakinan kita yaiku kualitas lan panjaluk pelanggan mesthi dadi perkara sing penting kanggo kabeh wong ing perusahaan kita. KONTAK KAMI

Inconel/ Haselloy/Stellite/Monel-Your Alloys Partners

paling anyar warta & blog

ndeleng liyane