Inconel 713LC bunder

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: 713LC, Inconel 713LC

Ingconel 713 lc yaiku jinis pengerasan presipitasi berbasis nikel isometrik, paduan modifikasi suhu tinggi, yaiku campuran modifikasi Inconel 713 c, panggunaan suhu kurang saka 900 dibandhingake karo paduan Inconel 713 c, nyuda isi karbon kanggo nyetel isi paduan kromium lan molibdenum duwe resistensi sing apik kanggo pecah serap lan tahan lemes lan adhem, lan ningkatake plastisitas suhu ruangan, kinerja pengaruh lan kinerja organisasi sing stabil. Iki minangka kinerja apik ing aplikasi turbin casting integral duwe keunggulan gedhe

Kajaba iku, paduan ora sensitif karo ukuran bagean lan laju pendinginan casting, mula cocog kanggo casting casting gedhe kanthi bagean luwih saka 130mm

Komposisi Bahan Kimia Inconel 713LC
Paduan

%

Fe

Cr

Ni

Mo

Nb

Co

C

Mbak

Si

S

Cu

Al

Ti

P

B

Zr

713LC

Min

 

 11.0

imbangan

 3.8

 1.5 - 0,03  -  -  -  -  5.5

0,4 

-

0,005

0,05

Maks.

 0,5

 13.0

5.2 

 2.5  1.0 0,07  0,25  0,5  0,015  0,5  6.5  1.0 0,015 0,015 0,15
Properties Fisik Inconel 713LC
Kapadhetan
8,01 g / cm³
Titik lebur
1288-1321 ℃
Properties Mekanik Inconel 713LC Ing Ruang Fitur
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
Perawatan solusi
760
9.5

 

Produk Inconel 713LC sing kasedhiya ing Sekonic Metals

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Inconel 713LC bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

Sheet & Plate

Lembar & piring Inconel 713LC

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Cincin Forging Inconel 713LC

Forging Ring utawa gasket, ukuran bisa disesuaikan karo permukaan sing cerah lan toleransi presisi

Kinerja las Inconel 713LC:

 Las balok elektron, las busur argon, las difusi solidifikasi isotermal lan las gesekan bisa ditindakake.

Bidang Aplikasi Inconel 713LC :

Paduan digunakake ing kebebasan aeroengine pedoman turbin bilah rotor turbin lan kabeh bagean rotor kayata cedhak karo paduan 713 lc wis akeh digunakake, kalebu produksi turbin aeroengine kanggo pandhuan kabeh agul-agul rotor, disk turbin mesin pesawat sing ora duwe mesin, lan produksi kanggo panggunaan wektu suwe generasi integrasi turbin casting karo turbin gas, lsp


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita