Hiperco 50A (1J22) Bar / Sheet / Strip / Pipe

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: SupermendurHiperco 50A, 1J22, Permendur, Vacoflux 50, 50KФ

Paduan Hiperco 50A minangka paduan magnetik empuk kanthi kobalt 49% lan Vanadium 2%, wesi blance, paduan iki nduweni saturasi magnetik paling dhuwur, utamane digunakake minangka bahan inti magnetik ing bahan inti listrik ing peralatan listrik sing mbutuhake nilai permeabilitas sing dhuwur kapadhetan fluks magnetik sing dhuwur. Karakteristik magnetik saka paduan iki ngidini nyuda bobot, nyuda puteran tembaga, lan insulasi ing produk pungkasan yen dibandhingake karo paduan magnetik liyane sing nduweni permeabilitas ngisor ing kisaran medan magnet sing padha.

Sasmita

Inggris

Jerman

USA

Rusia

Standar

HiperCo50A

(1J22)

Permendur

Vacoflux 50

Supermendur
HiperCo50

50KG

GB / T15002-1994

Hiperco50A Komposisi Kimia

Sasmita

Komposisi Kimia (%)

HiperCo50A

1J22

C

Mn≤

Si≤

P

S

Cu

Ni

Co

V

Fe

0,04

0,30

0,30

0,020

0,020

0,20

0,50

49.051.0

0,801,80

Kaseimbangan

Hiperco50A Properti Fisik

Sasmita

Resistivitas / (μΩ • m)

Kapadhetan / (g / cm3)

Titik curie / ° C

Magnetostriksi kurang / (× 10-6)

Kekuwatan tarik, N / mm2

HiperCo50A

1J22

Tanpa cecep

Annealed

0,40

8.20

980

60100

1325

490

Properti Magnetik Hiperco50A

Jinis

Induksi Magnetik kanthi kekuwatan Filed magnetik sing beda≥ (T)

Coercivity / Hc / A / m) ≦

B400

B500

B1600

B2400

B4000

B8000

Strip / Sheet

1.6

1.8

2.0

2.10

2.15

2.2

128

Kawat / Forgings

     

2.05

2.15

2.2

144

  Perawatan Panas Produksi Hiperco 50A                                                                                                                                                                    

Nalika milih suhu sing ngobati panas kanggo aplikasi, rong faktor kudu dipikirake:

       • Kanggo karakteristik alus maanetic sing paling apik, pilih suhu suagest paling dhuwur.

• Yen aplikasi mbutuhake sifat mekanik tartamtu luwih dhuwur tinimbang sing diprodhuksi nalika nggunakake suhu paling dhuwur. pilih suhu sing bakal nyedhiyakake sifat mekanik sing dikarepake.

Nalika suhu mudhun, sifat maanetic dadi kurang empuk magnetik. Suhu sing ngobati panas kanggo sifat magnetik sofi paling apik yaiku 16259F +/- 259F (885 ℃ +/- 15% C). Aja ngluwihi 1652 F (900 ° C) Swasana panas sing digunakake kudu nonoxiding lan noncarburizinq. Atmosfer kayata hidrogen garing utawa vakum dhuwur disaranake. Wektu ing suhu udakara loro nganti patang jam. Adhem kanthi laju nominal 180 nganti 360 ° F (100 nganti 200 ° C) saben jam nganti suhu paling ora 700 F (370C), banjur adhem kanthi alami ing suhu ruangan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita