TIG / MIG ERNiCrMo-4 Hastelloy C276 Welding Wire

Detail Produk

/haynes-25-alloy-l605-co350-welding-wire-product/

ErNiCrMo-4 Hastelloy C276 (UNS 10276) Kawat Las

♦ Nama Bahan Las: Kawat las Nikel, ErNiCrMo-4, Kawat Las Hastelloy C276

♦ MOQ: 15kg

♦ Formulir: MIG (15kgs / spool), TIG (5kgs / kothak)

♦ Ukuran: Diameter 0.01mm-8.0mm

♦ Ukuran Umum: 0.8MM / 1.0MM / 1.2MM / 1.6MM / 2.4MM / 3.2MM / 3.8MM / 4.0MM / 5.0MM

♦ Standar: Sesuai karo Sertifikasi AWS A5.14 ASME SFA A5.14

 ErNiCrMo-4 digunakake kanggo ngelas Hastelloy C276, paduan dasar Nikel lan bahan liyane, paduan Nikel dadi waja utawa waja tahan karat, uga digunakake kanggo ngelas lapisan komposit paduan Nickel CrMo ing baja. Bahan las utama saka komposisi kimia sing padha uga bahan paduan basa nikel sing beda-beda , baja lan baja tahan karat. Paduan iki uga bisa digunakake kanggo baja klambi nganggo logam las nikel-krom-molibdenum. Konten molibdenum sing luwih dhuwur nyedhiyakake resistensi korosi stres, pitting lan korosi.

Komposisi Kimia ERNiCrMo-4

C

Cr

Ni

Si

Mbak

P

S

Cu

Fe

V

W

Mo

Co

0.02

14.5-16.5

Ba 0.08 ≤1.0 ≤0.04 ≤0.03 ≤0.5 4.0-7.0

≤0.35

3.0-4.0 15.0-17.0 ≤2.5
ERNiCrMo-4 Parameter Las Biasa
Dhiameter Proses Volt Amps Gas Shielding
Ing mm
0,035 0,9 GMAW 26-29 150-190 Transfer Semprotan100% Argon
0,045 1.2 GMAW 28-32 180-220
1/16 1.6 GMAW 29-33 200-250
1/16 1.6 GMAW 14-18 90-130 100% Argon
3/32 2.4 GMAW 15-20 120-175 100% Argon
1/8 3.2 GMAW 15-20 150-220 100% Argon
ERNiCrMo-4 Properti Mekanik

 

Kahanan Kekuwatan Tensile MPa (ksi) Ngasilake kekuwatan MPa (ksi)  Elongasi%
     Pangopènan AWS 690 (100) Ora kasebut Ora kasebut
Asil khas minangka gandheng 730 (106) 540 (79) 39

GI SHIELDING:

MIG : 75% Ar / 25% Dheweke

TIG : 100% Ar

Ngopo ERNiCrMo-4 ?

 Paduan tahan korosi asam lan uap asam. Amarga kandungan molibdenum sing dhuwur, resistensi kuat kanggo stres korosi, pasang lan korosi kavitasi

ERNiCrMo-4 Bidang aplikasi :

Akeh digunakake ing pipa kontainer kimia, katup pompa, desulfurisasi gas flue industri listrik lan aplikasi las -196 of baja Ni 9%.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita