Elektroda Las paduan paduan / kobalt

Detail Produk

nickel alloy welding elctrode

Elektroda Las Paduan Beras Nikel

♦ Jeneng Elektroda Las: ErNiCu-7 (Monel 400), ErNiFecr-2, ErNiCrMo-3, ENicrMo-4, ErNiCr-3 Ect

♦ MOQ: 30kg 

♦ Ukuran: Diameter 2.5mm-8.0mm Panjang: 200-1000mm

♦ Standar: Sesuai karo Sertifikasi AWS A5.11 ASME SFA A5.11

Aplikasi elektroda adhedhasar nikel

• ENiCrMo-3
Digunakake kanggo ngelas campuran paduan nikel-kromium-molibdenum, kayata 625, 800, 801, 825 lan 600
• ENiCrFe-3
Digunakake kanggo ngelas paduan wesi nikel-kromium lan ngelas nganggo baja karbon
• ENiCrFe-2
Digunakake kanggo welding sing beda ing antarane baja austenitik, baja ferritik lan paduan nikel sing dhuwur, lan uga digunakake kanggo ngelas paduan nikel 9%
• ENiCu-7
Utamane digunakake kanggo welding sing beda karo alloy tembaga nikel dhewe lan baja
• ENiCrFe-7
Digunakake kanggo welding 690 (UNS N06690) paduan wesi nikel-kromium
• ENiCrMo-4
Digunakake kanggo ngelas paduan C-276 lan paduan adhedhasar nikel liyane
• ENiCrCoMo-1
Digunakake kanggo ngelas paduan nikel-kromium-kobalt-molibdenum lan las sing beda karo macem-macem campuran suhu tinggi
 
 
ENICRMO-4 ENICRMO-3 ENICRFE-3 ELECTRODE
stellite 6 electrode

Elektroda Las Alloy Stadium 

 Elektroda satelit 6 (adhedhasar kobalt No. 6)

Elektroda lumahing kobalt saka inti paduan kobalt-kromium-tungsten nggunakake sambungan mbalikke DC, lan logam lumahan bisa njaga resistensi nyandhang lan resistansi korosi nalika digunakake ing 650 ℃

Aplikasi: Digunakake ing acara-acara sing tahan tahan nyandhang lan tahan korosi bisa dikendhaleni nalika udakara udakara 650 ° C, utawa ing papan sing kena pengaruh lan panas lan hawa adhem, kayata katup suhu dhuwur lan tekanan tinggi lan bilah gunting panas.

Kasar atos HRC: ≥40

 • Stasiun 12 (Basis Kobalt No. 12) elektroda

Resistensi nyandhang dhuwur, tahan karat lan resistensi abrasi. Digunakake kanggo suhu dhuwur lan katup tekanan dhuwur, pisau pemotong, serrasi, batang sekrup, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita