Hastelloy B / B2 / B3 Bar Babak

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Hastelloy B, NS3201, UNS N10001

Hastelloy B minangka struktur kisi kubik sing pasuryan.
Kanthi ngontrol isi Fe lan Cr kanthi regane sithik, proses pangurang bisa dikurangi lan presipitasi fase N4Mo antara 700 ℃ lan 870 ℃ bisa dicegah. Ing pangurangan medium resistensi korosi sing apik banget, kayata macem-macem suhu lan konsentrasi asam klorida. Ing tengah konsentrasi larutan asam sulfat (utawa ngemot ion klorida tartamtu) uga tahan korosi sing apik banget. Sanalika bisa digunakake kanggo lingkungan asam asetat lan asam fosforik. Bahan paduan mung cocog karo struktur metalurgi lan struktur kristal murni supaya bisa ketahanan korosi paling apik.

Komposisi Kimia Hastelloy B
Paduan

%

Fe

Cr

Ni

Mo

V

Co

C

Mbak

Si

S

P

Hastelloy

 B

Min

4.0

 -

imbangan

 26.0  0,2  -  -  -  -  -

Maks.

6.0

 1.0

 30.0

 0,4  2.5  0,05  1.0  1.0  0,03  0,04
Hastelloy B Properties Fisik
Kapadhetan
9,24 g / cm³
Titik lebur
1330-1380 ℃
Properti Mekanik Hastelloy B
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
Brinell atose
HB
Perawatan solusi
690
310
40

 

Standar lan Spesifikasi Hastelloy B

 

Bar / Rod  Strip / Koil Lembar / Plate Pipa / Tabung Forging
ASTM B335,ASME SB335  ASTM B333,ASME SB333 ASTM B662, ASME SB662
ASTM B619, ASME SB619
ASTM B626, ASME SB626
ASTM B335,ASME SB335

Produk Hastelloy B Kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Hastelloy B Bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

Tabung mulus Hastelloy B & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

Sheet & Plate

Lembar & piring Hastelloy B

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Fasterner & Other Fitting

Pengencang Hastelloy B

Bahan Hastelloy B kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Strip & koil Hastelloy B

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Napa Hastelloy B?

• Tahan karat sing apik banget kanggo lingkungan reduktif.

• Resistensi asam sulfat sing apik banget (kajaba kanggo konsentrasi) lan asam non-oksidasi liyane.

• Resistensi retakan korosi stres (SCC) sing apik disebabake klorida.

• Resistensi korosi sing apik banget disebabake dening asam organik.

• Resistansi korosi sing apik sanajan panas pengelasan mengaruhi zona amarga konsentrasi karbon lan silikon sing kurang.

Bidang Aplikasi Hastelloy B :

Digunakake ing kimia, petrokimia, manufaktur energi lan pengendalian polusi sing gegandhengan 
peralatan, utamane ing proses sing ngatasi macem-macem asam (asam sulfat, asam hidroklorat, 
asam fosfat, asam asetik lan sapanunggalane.        

           


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita