Bar stainless steel TP321 / Pipa / lembaran baja mulus.

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: 321 Stainless, Alloy 321, UNS S32100

321 minangka stainless steel austenit kromium-nikel stabil titanium sing dikembangake kanggo nyediakake paduan jinis 18-8 kanthi resistensi korosi intergranular sing luwih apik. Amarga titanium duwe karemenan sing kuat kanggo karbon tinimbang kromium, karbida titanium cenderung endhek kanthi acak ing gandum tinimbang dibentuk pola terus-terusan ing wates gandum. 321 kudu dipertimbangkan kanggo aplikasi sing mbutuhake panas sawetara antara 8009F (427 ° C) lan 1650 ° F (899 ° C)

321 Komposisi Kimia
Paduan

%

Ni

Cr

Fe

N

C

Mbak

Si

S

P

Ti

321

Min

9

17

imbangan

5 * (C + N)

Maks.

12

19

0,1 0,08 2.0 0,75 0,03 0,045 0,70

 

 

321 Sipat Fisik
Denstiylbm / ing ^ 3 Koefisien sakaEkspansi Termal (min / in) - ° F Konduktivitas Termal BTU / jam-ft- ° F Panas tartamtu BTU / lbm - ° F Modul Elastisitas (anil) ^ 2-psi
ing 68 ° F ing 68 - 212 ° F ing 68 - 1832 ° F ing 200 ° F ing 32 - 212 ° F ing ketegangan (E)
0,286 9.2 20.5 9.3 0,12 28 x 10 ^ 6
321 Properti Mekanik
Sasmita Kekuwatan Tensile
ksi 
Kekuwatan ngasilake 0,2%
Offset ksi 
Elongation -
% ing
50 mm 
Atose
(Brinell) 
321 ≥75 ≥30 ≥40 217

321 Produk sing kasedhiya ing Sekonic Metals

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

321 batang & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kawat las & kabel Spring 321

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

321 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

321 tabung mulus & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

321 strip & koil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

321 Fasteners

Bahan stainless steel 321 ing bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa paduan baja 321?

• Tahan oksidasi nganti 1600 ° F
• Stabilitas tumrap korosi intergranular (zona kena pengaruh panas)
• Nolak keruwetan korosi stres asam polythionic

Lapangan Aplikasi Paduan Baja 321 :

• Mesin piston pesawat manifold
• Sambungan ekspansi
• Produksi senjata api
• Oksidator termal
• Piranti kilang
• Piranti proses kimia suhu dhuwur

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita