Kawat Las ERNiFeCr-1 Incoloy 825 kabel

Detail Produk

/haynes-25-alloy-l605-co350-welding-wire-product/

ErNiFeCr-1 Incoloy 825, Kawat Las UNSN08825

♦ Jeneng Welding: Kawat las Nikel, Incoloy 825, ErNiFeCr-1

♦ MOQ: 15kg

♦ Formulir: MIG (15kgs / spool), TIG (5kgs / box)

♦ Ukuran: Diameter 0.01mm-8.0mm

♦ Ukuran Umum: 0.8MM / 1.0MM / 1.2MM / 1.6MM / 2.4MM / 3.2MM / 3.8MM / 4.0MM / 5.0MM

♦ Standar: Sesuai karo Sertifikasi AWS A5.14 ASME SFA A5.14

ERNiFeCr-1 digunakake kanggo welding TIG, MIG lan Saw saka paduan tembaga nickelchromium-molibdenum-tembaga. Iki uga bisa digunakake kanggo overlay cladding sing dibutuhake komposisi kimia sing padha

Komposisi Kimia ERNiFeCr-1

C

Cr

Ni + Co

Si

Mbak

P

S

Cu

Al

Mo

Ti

Fe

0.05

 19.5-23.5

38.0-46.0  ≤0.5  ≤1.0  ≤0.03  ≤0.03  1.5-3.0 

 ≤0.2

2.5-3.5

0.6-1.2

≥22

ERNiFeCr-1 Parameter Las Biasa
ERNiFeCr-1 Properti Mekanik
Kahanan Kekuwatan Tensile MPa (ksi) Ngasilake kekuwatan MPa (ksi)  Elongasi%
Pangopènan AWS 550 (80) Ora kasebut Ora kasebut
Asil khas minangka gandheng 550 (80) - 25

Ngopo ERNiFeCr-1 ?

1. Digunakake kanggo pengelasan paduan tembaga nikel-kromium-molibdenum-tembaga.

2. Uga bisa digunakake kanggo nutupi klambi ing endi komposisi kimia sing padha yaiku Requiq

3. Digunakake kanggo ngelas paduan tembaga nikel-besi-kromium-molibdenum-tembaga (ASTM B 423 duwe nomer UNS N08825) kanthi nggunakake proses GTAW lan GMAW 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita