Alloy 46 UNS K94600 bar / sheet / strip

Detail Produk

 

Jeneng Perdagangan Biasa: Paduan 46, 4J46, Fe-46Ni, UNS K94600, NiLo46

Alloy 46 dipikolehi ing sawetara termperatur tartamtu kanthi nyetel isi energi internal nikel lan koefisien ekspansi softglass sing beda lan keramik sing cocog karo seri paduan ekspansi, koefisien ekspansi, lan suhu Curie mundhak kanthi nambah konten nikel. Majelis kasebut digunakake ing industri vakum listrik struktur penyegelan bahan kasebut.

Paduan 46 Komposisi Bahan Kimia

Ni

Fe

C

Cr

P

Si

Co

Mbak

Al

S

45.0 ~ 47.0 Bal 0.05 0.025 0.02 ≤0.3 - ≤0,80 ≤0.10 0.02

Paduan 46 Konsisten fisik dhasar lan Properti Mekanik

Merek

Konduktivitas termal

Kapasitas panas tartamtu

Kapadhetan

Titik lebur (℃)

Resistivitas listrik

Titik curie

Paduan 46

14.7

502J

8.18

1427

0,49

420

 Paduan 46 koefisien ekspansi linier

Sasmita

Pangobatan panas saka conto

Koefisien rata-rata ekspansi linier

20300 ° C

20400 ° C

20500 ° C

Paduan 46

Panas nganti 850900 ° C ing atmosfer protèktif utawa ing kahanan vakum, tahan nganti 1 jam, banjur adhem nganti 300 ℃ kanthi laju kurang saka 300 ℃ / jam

5.56.5

5.66.6

7.08.0

Cathetan:
1. Kekerasan Vickers saka strip anil (sheet) kudu ora luwih saka 170.
2. Kanggo strip (sheet) sing ora dipasang, dikirim sawise panas nganti 900 ℃, banjur tahan nganti 30 menit, atose Vickers kudu ora luwih saka 170.

Paduan 46 koefisien ekspansi linier

Sasmita

Koefisien rata-rata ekspansi linier ing suhu sing beda-beda, ā / (10-6 / K)

 Paduan 46

20100 ℃

20200 ℃

20300 ℃

20400

20500

20600 ℃

6.8

6.5

6.4

6.4

7.9

9.3

Paduan 46 Properti Mekanik

Sasmita

Suhu perawatan panas, ℃

Kekuwatan tarik, sb / MPa

Peregangan tarik, δ (%)

Atose Vickers

Ukuran gandum

Paduan 46

750

527.5

34.8

137.4

7

850

510

35.4

134.6

6

950

483.5

36.7

128.1

65

1050

466.5

34.3

125.6

54

Paduan 46 Properti Magnetik

Sasmita

induksi magnetik

induksi magnetik remanent / Br / T

meksa peksa

maximum perameability

 Paduan 46

B10 / T

Bl00 / T

 

 

 

1,58

1.6l

0,31

2.96

55.5

Alloy 46 Aplikasi lapangan :

Alloy 46 digunakake utamane kanggo diafragma impedansi presisi, kanthi safir sintetis, kaca alus, panyegelan keramik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita