Expansion Alloy Invar36-4J36 Sheet / Bar / Strip / Tube

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: paduan Invar, 4J36, Invar, UNS k93600 (FeNi36), Nilo36, Pernifer 36, Steel Invar,36H / 36H-BИ 、 Unipsan 36

 Yaiku a  Besi Nikel, paduan ekspansi sithik sing ngemot 36% Nikel kanthi keseimbangan Besi. Iki njaga dimensi sing meh tetep ing kisaran suhu atmosfer normal lan duwe koefisien ekspansi saka suhu kriogenik nganti + 500 ° C. Nilo 36 uga njaga kekuwatan lan kekuwatan sing apik ing suhu kriogenik. Aplikasi kalebu standar dawa, batang termostat, komponen laser lan tank lan pipa kanggo panyimpenan lan transportasi gelas cair.

Kelas Relatif:

Sasmita Rusia USA Prancis Jerman Inggris
-432 32Si
32Н-ВИ
Super-Invar
Super Nilvar
Invar
Superieur
- -
-436 36Н
36Н-ВИ
Invar /Nilvar
Unipsan36
Standar Invar
Fe-Ni36
Vacodil36
Nilos36
Invar /Nilo36
36Ni
-438 - 38NiFM
Simonds38-7FM
- - - 
Komposisi Bahan Kimia Invar 36
C Ni Si Mbak P S Fe
0.05 35.0-37.0 ≤0.3 0,2-0,6 0.02 0.02 imbangan
Invar 36 Properties Fisik
Kapadhetan (g / cm3) Suhu leleh (℃) Kapasitas panas tartamtu / J / (kg • ℃) (20 ~ 100 ℃) Electricalresistivity (μΩ · m) Thermalconductivity / W / (m • ℃) Titik curie (℃)
8.10 1430-1450 515 0,78 11  230
Invar 36 Properti Mekanikal Khas
kahanan σb / MPa σ0.2 / MPa /%
annealing 450 274 35

Invar 36 koefisien ekspansi termal ing suhu sing beda

Sebutan paduan Koefisien ekspansi termal rata-rata / (10-6/ ℃)
20-50 ℃ 20-100 20-200 ℃ 20-300 20-400 20-500
-436 0,6 0,8 2.0 5.1 8.0 10.0

Invar 36 Produk sing kasedhiya ing Sekonic Metals

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Invar 36 Bar & Batang

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kawat Invar

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Invar 36 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung mulus invar & Tabung Caplliary

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Invar 36 strip & koil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Shadow mask

Invar 36 Topeng Bayangan

Bisa diproduksi miturut gambar klien utawa smaples kanthi toleransi presisi.

Napa Inconel Invar 36?

1) Koefisien ekspansi termal sing sithik banget antara - 250 ℃ ~ + 200 ℃.

2) Plastisitas lan kateguhan sing apik banget

 Bidang Aplikasi Invar 36 :

● Produksi, panyimpenan lan transportasi gas petrol

● Screw konektor bushing ing antarane logam lan bahan liyane

● Kontrol logam lan suhu dobel saka logam dobel

● Kerangka jinis film

● Topeng bayangan

● Bagian CRP industri penerbangan sing mati

● Kerangka unit kontrol elektronik satelit lan rudal ing ngisor 200 ℃

● lensa elektromagnetik kontrol laser ing tabung vakum tambahan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita