Inconel 686 Bar / piring / pipa / baut / Dering

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Alloy 686, UNS N06686, W.Nr. 2,4606

Paduan 686 minangka fase tunggal, paduan Ni-Cr-Mo-W austenitik sing nyedhiyakake resistansi korosi luar biasa ing sawetara lingkungan parah. Nikel sing dhuwur (Ni) lan molibdenum (Mo) nyedhiyakake resistensi sing apik kanggo nyuda kahanan, lan kromium dhuwur (Cr) tahan resisten tumrap media oksidasi. Molybdenum (Mo) lan tungsten (W) resistensi resistensi tumrap korosi lokal kayata pitting. Wesi (Fe) kontrol banget kanggo nambah properti. Karbon sithik (C) mbantu nyilikake presipitasi wates gandum kanggo njaga resistensi korosi ing zona sendhi las sing kena panas.

Komposisi Bahan Kimia Inconel 686
Paduan

%

Fe

Cr

Ni

Mo

Mg

W

C

Si

S

P

Ti

686

Min

 -

19.0 

imbangan

 15.0  - 3.0  -  -  -  -  0,02

Maks.

 2.0

 23.0

 17.0

 0,75 4.4  0,01  0,08  0,02  0,04  0,25
Inconel 686 Properties Fisik
Kapadhetan
8,73 g / cm³
Titik lebur
1338-1380 ℃
Properti Mekanik Inconel 686
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
Perawatan solusi
810
359
56

 

Standar lan Spesifikasi Inconel 686

 

Bar / Rod Kabel  Strip / Koil Lembar / Plate Pipa / Tabung Forging  Pengencang
ASTM B 462, ASTM B 564 ASME SB 564, ASTM B 574 DIN 17752  ASTM B462 ASTM B564 ASTM B 574 DIN 17752 ASTM B 575 ASTM B 906 ASME SB 906 DIN 17750  ASTM B 575 ASTM B 906 DIN 17750 ASME SB163, ASTM B 619 ASTM B 622 ASTM B 626 ASTM B751 ASTM B 775 ASME SB 829 ASTM B 462, ASTM B 564 ASME SB 564, ASTM B 574 ASME B 574, DIN 17752  ASTM F 467 / F 468 / F 468M; SAE / AMS J2295, J2271, J2655, J2280

Inconel 686 Produk sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Inconel 686 bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kawat las Inconel 686 & Kawat musim semi

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Cincin Forging Inconel 686

Forging Ring utawa gasket, ukuran bisa disesuaikan karo permukaan sing cerah lan toleransi presisi

Sheet & Plate

Inconel 686 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Inconel 686 tabung mulus & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Strip & koil Inconel 686

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Inconel 686 Fasteners

Paduan 686 bahan kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa Inconel 686?

 1. resistensi sing apik kanggo nyuda kahanan; 

2. resistensi sing apik kanggo media oksidasi; 

 3. Tahanan kanggo korosi umum, pasang lan celah nambah.

Bidang aplikasi Inconel 686 :

media kasar ing pangolahan kimia, kontrol polusi, pabrik pulp lan kertas, lan aplikasi manajemen sampah.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita