4x-alur Kovar strip Kovar bar / sheet kovar / tabung kovar

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Kovar Alloy, 1-429, UNS K94610 (FeNi29Co17),29HК Kovar, KV-1,29HК-BИ, Werkstoff Nr.1.3981

Paduan iki uga paduan ekspansi Kaca sing disegel lan dikontrol,Paduan duwe koefisien ekspansi linear padha karo kaca keras boron silikon ing 20-450 ° C, a titik Curie sing luwih dhuwur, lan stabilitas struktural suhu rendah sing apik. Film campuran oksida padhet lan bisa urip kanthi apik teles dening gelas . Ora gegandhengan karo mercury lan cocog kanggo digunakake ing meter debit sing ngemot merkuri. Iki minangka bahan struktur penyegelan utama kanggo piranti vakum listrik.

 

Komposisi Bahan Kimia Paduan Kovar
C Cr Ni Mo Si Mbak P S Fe Co Cu
≤0.03 ≤0.2 28.5-29.5 ≤0.2 ≤0.3 ≤0.5 0.02 0.02 imbangan 16.8-17.8 ≤0.2
Kovar Sipat fisik
Kapadhetan (g / cm3) Konduktivitas termal (W / m · K)   Resistivitas listrik (μΩ · cm)
8.3 17 45
Kovar Koefisien ekspansi rata-rata
Kelas Paduan

 

Koefisien ekspansi linier rata-rata a, 10-6 / oC
  20-200

oC

20-300

 oC

20-400

oC

20-450

oC

20-500

oC

20-600

oC

20-700

oC

20-800

oC

kovar 5.9 5.3 5.1 5.3 6.2 7.8 9.2 10.2

Koefisien ekspansi linear rata-rata Kovar sejajar

 

Kelas Paduan Sistem perawatan panas spesimen Koefisien ekspansi linier rata-rata α, 10-6 / oC
Kovar 20-300 oC 20-400 oC 20-450 oC
Ing atmosfer hidrogen dipanaskan nganti 900 ± 20 oC, insulasi 1 jam, banjur dipanaskan dadi 1100 ± 20 oC, insulasi 15 menit, nganti ora luwih saka 5 oC / menit pendinginan nganti ngisor 200 oC sing diluncurake -----  4.6-5.2 5.1-5.5

Koefisien ekspansi khas Kovar    

Kelas Paduan Koefisien ekspansi linier rata-rata a, 10-6 / oC
 Kovar 20-200oC 20-300 oC 20-400oC 20-450oC 20-500oC 20-600oC 20-700oC 20-800oC
5.9 5.3 5.1 5.3 6.2 7.8 9.2 10.2

Produk Kasedhiya Paduan Kovar ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Kovar Bars & Rods

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kawat Kovar

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Lembar & piring Kovar

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung seamless Kovar & Tube Caplliary

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Strip & koil Kovar

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Napa Inconel Kovar?

1.Kovar nduweni panggunaan sing akeh ing industri elektronik, kayata bagean logam sing diikat karo amplop kaca keras. Bagian kasebut digunakake kanggo piranti kayata tabung listrik lan tabung sinar-X, lsp.
2. Ing kovar industri semikonduktor digunakake ing paket sing ditutup kanthi hermetis kanggo piranti sirkuit integral lan diskrit.
3.Kovar diwenehake kanthi macem-macem formulir kanggo nggampangake manufaktur sing efisien ing macem-macem bagian logam. Nduweni ciri ekspansi termal sing cocog karo kaca sing atos. Digunakake kanggo sendi ekspansi sing cocog ing antarane logam lan kaca utawa keramik.
4. Paduan kovar minangka vakum sing dilebur, besi-nikel-kobalt, paduan ekspansi rendah sing komposisi kimia dikontrol ing wates sing sempit kanggo njamin sifat ekspansi termal sing seragam. Kontrol kualitas ekstensif digunakake ing produksi paduan iki kanggo njamin sifat fisik lan mekanik sing seragam supaya gampang nggambar, nggawe stamping lan mesin kanthi jero.

Lapangan Aplikasi Paduan Kovar :

● Paduan Kovar digunakake kanggo nggawe segel hermetik kanthi gelas Pyrex lan bahan keramik sing luwih angel.
● Paduan iki nemokake aplikasi sing akeh ing tabung listrik, tabung gelombang mikro, transistor lan dioda. Ing sirkuit intergrated, digunakake kanggo paket datar lan paket dual-in-line.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita