Paduan Baja Tahan Karat PH13-8Mo (13-8PH)

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: 13-8Mo, PH13-8Mo, S51380, 04Cr13Ni8Mo2Al, xm-13, UNS S13800, Werkstoff 1.4548

 PH13-8Mo stainless minangka udan tahan karat presipitasi martensitik sing kuwat banget, atose dhuwur, ketahanan unggul lan tahan karat sing apik. Properti kateguhan transversal sing apik bisa ditindakake kanthi kontrol komposisi kimia sing ketat, isi karbon sithik, lan leleh vakum. Aplikasi sing khas yaiku komponen struktural rangka udara gedhe lan peralatan cetakan injeksi.

PH13-8Mo Komposit Kimia

C

Cr

Ni

Mo

Si

Mbak

P

S

Al

N

Fe

0,05

12.25 13.25

7,5 8,5

2.0 2.5

0,1

≤ 0,2

0,01

≤ 0,008

0,9 1,35

0,01

Bal

PH13-8Mo Fisik Properties

Kapadhetan
(g / cm3)

Titik lebur
(℃)

7.76

1404-1471

PH13-8Mo Paduan Properti Mekanikal Khas

Kekuwatan beda-beda kanthi kahanan perawatan panas. Tabel ing ngisor iki nuduhake sifat mekanik minimal kanggo macem-macem kahanan umur, saben AMS 5864

  H950 H1000 H1025 H1050 H1100 H1150
0,2 Kekuwatan Hasil Offset, ksi 205 190 175 165 135 90
Kekuwatan Tensile Ultimate, ksi 220 205 185 175 150 135
Elongation ing 2 ",% 10 10 11 12 14 14
Pangurangan Area,% (Longitudinal) 45 50 50 50 50 50
Pangurangan Area,% (Lintang) 45 50 50 50 50 50
Pangurangan Area,% (Short-Transverse) 35 40 45 45 50 50
Min atose, Rockwell 45 43 - 40 34 30

Standar lan Spesifikasi PH 13-8Mo

AMS 5629, ASTM A 564, EN 1.4548, UNS S13800, Werkstoff 1.4548

PH 13-8Mo Produk sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

PH 13-8Mo Bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

Sheet & Plate

Lembar & piring PH 13-8Mo

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

PH 13-8Mo strip & coil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Napa PH13-8Mo?

• Kekuwatan dhuwur, ketahanan fraktur sing apik, sifat mekanik transversal lan resistensi korosi stres ing lingkungan Laut.
• Kemampuan: Kanthi welding proteksi gas inert, uga nggunakake sebagian besar proses las liyane, kalebu las plasma, las balok elektron, Lan gas tameng argon luwih disenengi.

PH13-8Mo Bidang aplikasi :

Digunakake sacara wiyar ing aerospace, reaktor nuklir lan petrokimia lan lapangan liyane, kayata pengikat pos sing adhem lan 
mesin, komponen pesawat, komponen reaktor, lan petrokimiaipment.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita