Paduan Precision

Paduan presisi yaiku bahan logam kanthi sifat fisik khusus (kayata sifat magnetik, listrik, lan termal). Sebagian besar paduan presisi didhasarake saka logam ferrous, lan mung sawetara sing adhedhasar logam non-ferrous. Biasane kalebu campuran paduan magnetik (pirsani bahan magnetik), paduan elastis, paduan ekspansi, bimetal termal, paduan listrik, paduan panyimpenan hidrogen (pirsani bahan panyimpenan hidrogen), paduan memori bentuk, paduan magnetostriktif (waca bahan magnetostriktif), lsp. 

Paduan presisi dipérang dadi 7 kategori miturut sipat fisik sing béda-béda, yaiku: paduan magnetik lembut, paduan magnet permanen cacat, paduan elastis, paduan ekspansi, bimetal termal, paduan resistensi, lan paduan termoelektrik.

Paduan magnetik empuk : Permalloy 80 (Mumetal); 1J79 (Paduan 79); 1J85 (Paduan 85); Hiperco 50A

Paduan elastis: 3J58,3J53, 3J01 Eect

Paduan ekspansi: Kovar Alloy (-429), Invar 36 (-436), Super Invar (-432), Alloy 42 (1-442), Alloy 50 (1-450)

-436 INVAR -448 K94800
-442 K94100 -446 K94600
-450 Paduan52 1J79 HyRa80
-429 KOVAR 1J85 Super-permalloy
-432 Super-invar 1J50 HyRa50

Sekonic Metals ngasilake utama lan Pasokan Sawise wesi presisi.

Formulir Produk Perusahaan Kami

Bar & Rod

Inconel / Hastelloy / Monel / Haynes 25 / Titanium

Tabung Mulus & Tabung Gandheng

Tabung Alloy Nikel / Titanium, tabung U-bend / panas

Bolt & sekrup

Inconel 601 / Hastelloy C22 / Inconel x750 / Inconel 625 dll

Lembar & Pelat

Hastelloy / Inconel / Incoloy / Cobalt / Tianium

Strip & Koil

Hastelloy / Inconel / invar / soft Alloys magnetik dll

Springs

Inconel 718 / Inconel x750 / Nimonic 80A

Kawat & Las

Kawat paduan kobalt, kawat paduan nikel, kabel paduan Tianium

Flensa & fastner

Monel 400 / Hastelloy C276 / Inconel 718 / Titanium

Gantungan Tabung Minyak

Inconel x750 / Inconel 718 / Monel 400 dll

Hubungi kita dina iki ing 0086 15921454807 utawa email info@sekonicmetal.com

Ora bisa nemokake informasi utawa materi utawa produk sing pengin?