Pipa & Tabung

 

Pengin Golek Pipa lan Tabung Baja Khusus?

Pabrik Klompok Seknoic Metals lan Pasokan Macam-macam Jinis Pipa lan Tabung kanggo Industri, Klinik Medis, kayata Tabung Baja Mulus, Pipa Gandheng, Tabung Kapiler, Penukar Panas, Tabung U Bend Tube, Tabung Ing Bahan-bahan Wesi Titanium, Paduan Berbasis Nikel ( Inconel, Incoloy, Hastelloy, Nimoinc, Ect) lan Campuran Berbasis Kobalt lan Pipa Baja Staniless lan Pipa Kayata 304 lan 316L Pipa.

                                         Yen materi sing sampeyan kepengini ora dilebokake, hubungi wae! Kita bakal nemokake solusi.

Tabung Baja Mulus

Pipa Baja Seamless dilubur saka baja bunder, lan pipa baja tanpa las ing permukaan. Bisa dipérang dadi pipa panas, pipa sing digulung adhem, pipa sing ditarik adhem, pipa sing diekstrusi, pipa jacking, lsp

Tube Gandheng

Tabung Gandheng yaiku pipa baja sing digawe saka waja utawa waja strip sawise crimping lan bentuk, lan umume dawane 6 meter. Pipa waja gandheng duwe proses produksi sing gampang, efisiensi produksi dhuwur, macem-macem jinis lan spesifikasi.

Tabung Penukar Panas

Tabung Heat Exchanger digunakake ing Shell lan Tube Heat Exchanger kanthi kabeh jinis industri proses. Kita nawakake pilihan paling akeh gelar stainless steel ing pasar lan duwe pengalaman akeh manufaktur tabung penukar panas.

Tabung Paduan Nikel

Tabung Alloy Nikel digawe saka bahan adhedhasar Nikel kayata paduan inonel, Hastelloy, Haynes, paduan invasi, yaiku tabung paduan suhu tinggi bisa nahan stres tartamtu ing suhu dhuwur 600 nganti 1200 ℃ lan nduweni kemampuan kanggo nolak oksidasi utawa karat.mainly Aplikasi kanggo lingkungan suhu dhuwur lan industri tahan Korosi.

Tabung Alloy Titanium

Tabung paduan titanium bobot entheng, kekuatane dhuwur lan unggul ing sifat mekanik. Umum digunakake ing peralatan pertukaran panas, kayata penukar panas tabung, penukar panas koil, penukar panas tabung ula, kondensor, penguap lan jalur transportasi. Akeh nuklir industri listrik nggunakake tabung titanium minangka tabung standar kanggo peralatane.

Tube U Bend

U Bend Tube digunakake ing sistem penukar panas lan peralatan kanthi basis tabung U-stainless steel penting banget kanggo bangunan mesin nuklir lan petrokimia sing penting lan kritis. Dheweke bisa digawe nganggo paduan Nickel, Paduan Titanium, lan baja staniless

Tabung Kapiler

Tabung Kapiler yaiku tabung kanthi diameter njaba sing cilik kurang saka 10mm, bisa diproduksi kanthi bahan campuran campuran nikel, kayata paduan inconel, invar, kovar, lan titanium lan baja tahan karat, sing akeh digunakake kanggo sirkuit skala optik presisi, sensor industri, peralatan elektronik tabung perlindungan sirkuit dll

Tube Koil (PEX)

Tube Coil -PEX umume diameteripun 0.5cm nganti 20mm, kekandelan 0,1cm nganti 2,0mm, koil coil utawa obat nyamuk; digunakake ing bahan kimia, mesin, elektronik, listrik, tekstil, karet, panganan, peralatan Medis, penerbangan, aeroangkasa, komunikasi, minyak bumi lan industri liyane

Materi

Kelas

Standar

Jinis

 Baja Staniless 304L, TP316 / 316L ASTM A312, ASTM A213, A269 A270 Tabung Mulus
Tube Weled
Tabung U-Bend
Tube Koil
 Tabung Paduan Nikel Inconel 718, Inconel 625, Inconel 600, Hastelloy C276, Hastelloy B, Invar 36, Kovar, Incoloy 800, Incoloy 925 ASTM B161, ASTM B163, ASTM B165, ASTM 167ASTM B407, ASTM 423, ASTM B444, ASTM B619, ASTM B622, ASTM B626, ASTM B668, ASTM B677, ASTM B690, ASTM B729
Pipa paduan Titanium Pipa seamless Titanium (Gr1 / Gr2) Pipa Welanium Titanium ASTMSB338, ASTMB337, ASTM B861, ASTM B862
Nickel pipe plant

Pipa lan Mitra Pipa Sampeyan

Diameter njaba Tabung Mulus: 6.0mm -350mm  

Tabung Gandheng: 6.0mm-620mm 

Tabung Kapiler: 2.0mm-10.0mm

Tabung koil: 5.0 - 25.4mm

Toleransi OD Miturut Klien Nemtokake Standar
Kekandelan / Toleransi 0,5 - 3.0mm, tabung koil: 0.3-2.0mm, +/- 10%
Suwene / Toleransi 5.8meter utawa 6meter utawa khusus, ± 0,5mm
Metode Proses  Kode digambar, Anil sing padhang, njabut manik ing njero
Rampung Anil sing padhang
Satin / Sanded / Brush / Hairline HL: 180 grit, 240 grit, 320 grit
Padhang: 400 grit, 600 grit, Mirror: 800 grit / 8K
Lamaran Ketel, Penukar panas, Kondensor, tabung uap Uperheating, Pipa banyu nggodhok
Kemasan Saben Tabung sing dikemas nganggo kantong plastik saben bundel banjur dibungkus utawa disesuaikan

Hubungi kita dina iki ing 0086 15921454807 utawa email info@sekonicmetal.com

Ora bisa nemokake informasi utawa materi utawa produk sing pengin?