Paduan 50 (1J50) Permalloy

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: China 1J50, Rusia 50H, Hy-Ra49Permalloy

Paduan magnetik alus iki ngemot 49% Nikel, wesi imbang sing digunakake ing endi permeabilitas awal sing dhuwur. permeabilitas maksimum, lan mundhut inti kurang dibutuhake

Aplikasi:

 • Tameng elektro-magnetik • Laminasi trafo khusus    • Intine tatu tapeorooro • Laminasi motor bermutu tinggi • Motor mlaku

Sasmita

Inggris

JANPAN

USA

Rusia

Standar

Supermalloy

(1J50)

Mumetal

PCS

Hy-Ra49
Permalloy

50H

ASTM A753-78 

GBn 198-1988

Alloy50 (1J50) Komposisi Kimia

Sasmita

Komposisi Kimia (%)

C P S Cu Mbak Si Ni Fe
Supermalloy  1J50
0,03 0,020 0,020 0,20 0,30 ~ 0,60 0,15 ~ 0,30 49.5 ~ 50.5 Kaseimbangan

Alloy50 (1J50) Properti Fisik

Sasmita

Resistivitas (μΩ • m)

Kapadhetan

(g / cm3)

Titik curie ° C

pancet magnetostriksi saturasi (× 10-2)

Kekuwatan Tensile / MPa

Kekuwatan / MPa Yelid

Supermalloy

1J50

0,45

8.2

500

25

450

150

lloy50 (1J50) Ekspansi Linear Rata-rata

Sasmita

Koefisien Ekspansi Linear ing Temperaturel Beda (x 10-6 / K)

20 ~ 100 ℃

20 ~ 200 ℃

20 ~ 300 ℃

20 ~ 400 ℃

20 ~ 500 ℃

20 ~ 600 ℃

20 ~ 700 ℃

20 ~ 800 ℃

20 ~ 900 ℃

Paduan 50

1J50

8.9

9.27

9.2

9.2

9.4

-

- -

  Potensi Shielding Mumetal                                                                                                                                                                    

Permalloy nduwe permeabilitas lan meksa nominal sing dhuwur banget sing dadi bahan sing cocog kanggo operasi tameng. Kanggo nggayuh properti tameng sing dipengini, HyMu 80 dicakup nganti 1900oF utawa 1040oC sabanjure proses pambentuk. Annealing ing suhu sing luwih dhuwur nambah sifat permeabilitas lan tameng.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita