Refractaloy 26 (R26) Bar / Bolt / Ring / Nuts

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Refractaloy 26, GH2026, R26.

Refractaloy 26 yaiku Fe - NI - Co - Cr deformasi jinis pengerasan suhu tinggi, nggunakake jangka panjang C - 570 range kisaran suhu 540 ℃, suhu paling dhuwur bisa tekan 677 C, nambah unsur paduan CR, mo penguatan larutan padhet, titanium dhuwur nganti endhek, fase penguat tuwa bentuk aluminium, nalika unsur pengeboran sing digawe saka titanium, kelarutan aluminium ing larutan padhet dikurangi, dijaluk mundhak jumlah presipitasi fase y, saengga bisa nambah stabilitas termal y, nyuda y phase saka energi kesalahan tumpukan.
Sipat gabungan saka paduan luwih unggul, kanthi resistensi tarik sing apik, istirahat pasukan lan resistensi creep, ora ana sensitivitas.

Refractaloy 26 Komposisi Bahan Kimia
Paduan

%

Ni

Cr

Fe

Mo

P

Co

C

Mbak

Si

S

B

Al

Ti

Refractaloy 26

Min

35.0

16.0

bal

2.5

- 18.0 - - - - 0,001 - 2.5

Maks.

39.0 20.0 3.5 0,03 22.0 0,08 1.0 1.5 0,03 0,01 0,25 3.0
Refractaloy 26 Properties Fisik
Kapadhetan
8,2 g / cm³
Titik lebur
1200 ℃
Refractaloy 26 Properti Mekanik
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
Brinell atose
HB
Solusi + Sepuh
1000
550
20
331-262   
(26-35.5)

 

Refractaloy 26 Kasedhiya Produk ing Sekonic Metals

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Refractaloy 26 bar & rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Refractaloy 26 Kabel

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Refractaloy 26 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Refractaloy 26 Pipa & Tabung

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

Fasterner & Other Fitting

Refractaloy 26 Fasetner

Bahan R26 ing bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Refractaloy 26 Cincin Tempa

Forging Ring utawa gasket, ukuran bisa disesuaikan karo permukaan sing cerah lan toleransi presisi

Napa Refractaloy 26?

Paduan wis digunakake ing produksi kandhang turbin uap lemah, ing kahanan uap 540 ℃ ~ 570 ℃ bisa digunakake luwih saka 100.000 jam, kondhisi panggunaan apik. Paduan sing padha digunakake ing luar negeri kanggo nggawe bagean kompleks mesin turbin aero Padhang nduweni plastisitas sing apik ing suhu medium, sing bisa nyuda fraktur bagean amarga daya tahan lan nyusup ing panggunaan jangka panjang. Ora ana fase mbebayani TCP ditemokake ing paduan sawise penuaan jangka panjang utawa penuaan stres jangka panjang ing kisaran suhu

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita