Flange Titanium

Detail Produk

Hastelloy C276 FLANGE, Monel 400 flange, incoloy 825 flange, alloy 31 flange

Flensa Titanium: flange paduan titanium asring digunakake ing pengeboran minyak, teknik kelautan, industri manufaktur mesin lan peralatan ing bagean-bagean tekanan utama sambungan kasebut. flange titanium murni digunakake kanggo nyambung ujung tabung proyek petrokimia. Sampeyan uga migunani ing peralatan metu lan ngleboke kanggo nyambungake rong piranti kasebut.

Kita duwe pengalaman apik ing forging lan mesin, sing nggawe produk flange titanium tetep apik. Kanggo memenuhi persyaratan spesifik para pelanggan, uga ngasilake flange titanium miturut gambar pelanggan.

• Bahan Flange Tittanium: Titanium Murni, Kelas1, Kelas 2, Kelas 5, Kelas 5, Kelas7, Kelas9, Kelas11, Kelas12, Kelas 16, Kelas23 dll.

• Jinis:

→ Flange plate las (PL) → Flange Gulu Slip-on (SO)
→ Flange gulu las (WN) → Flange integral (Yen)
→ Flange las soket (SW) → Flange Utas (Th)
→ Flange sendi lap (LJF) → Flange buta (BL (s))

• Ukuran: DN10 ~ DN2000 / 1/2 ”NB nganti 48” NB

• Standar: ASME B16.5, EN 1092, JIS 2201, AWWA C207, ASME B16.48

• kelas:150 # 300 # 400 # 600 # 900 # 1500 # 2500 # PN6 PN10 PN16 PN25 PN40 PN63 5K 10K 20K 30K

Flanges
 Titanium Jeneng Umum Bahan

Gr1

UNS R50250

CP-Ti

Gr2

UNS R50400

CP-Ti

Gr4

UNS R50700

CP-Ti

Gr7

UNS R52400

Ti-0.20Pd

G9

UNS R56320

Ti-3AL-2.5V

G11

UNS R52250

Ti-0.15Pd

G12

UNS R53400 Ti-0.3Mo-0.8Ni

G16

UNS R52402 Ti-0,05Pd

G23

UNS R56407

Ti-6Al-4V ELI

   ♦ Komposisi Bahan Kimia Flange Titanium ♦              

 

Sasmita

Komposisi kimia, persen bobot (%)

C

(≤)

O

(≤)

N

(≤)

H

(≤)

Fe

(≤)

Al

V

Pd

Ru

Ni

Mo

Unsur liyane

Maks. saben

Unsur liyane

Maks. gunggunge

Gr1

0,08

0,18

0,03

0,015

0,20

0,1

0,4

Gr2

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,1

0,4

Gr4

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,1

0,4

Gr5

0,08

0,20

0,05

0,015

0,40

5.5   6.75

3.5 4.5

0,1

0,4

Gr7

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,12 0,25

0,12 0,25

0,1

0,4

Gr9

0,08

0,15

0,03

0,015

0,25

2,5 3.5

2.0 3.0

0,1

0,4

Gr11

0,08

0,18

0,03

0,15

0,2

0,12 0,25

0,1

0,4

Gr12

0,08

0,25

0,03

0,15

0,3

0,6 0,9

0,2 0,4

0,1

0,4

Gr16

0,08

0,25

0,03

0,15

0,3

0,04 0,08

0,1

0,4

Gr23

0,08

0,13

0,03

0,125

0,25

5,5 6,5

3.5 4.5

0,1

0,1

    ♦  Flange Titanum  Properti Fisik ♦         

 

Sasmita

Sipat fisik

Kekuwatan sing kuat

Min

Ngasilake kekuwatan

Min (0,2%, nutup kerugian)

Elongation ing 4D

Min (%)

Pangurangan Area

Min (%)

ksi

MPa

ksi

MPa

Gr1

35

240

20

138

24

30

Gr2

50

345

40

275

20

30

Gr4

80

550

70

483

15

25

Gr5

130

895

120

828

10

25

Gr7

50

345

40

275

20

30

Gr9

90

620

70

483

15

25

Gr11

35

240

20

138

24

30

Gr12

70

483

50

345

18

25

Gr16

50

345

40

275

20

30

Gr23

120

828

110

759

10

15

Flanges-7

                                     ♦  ♦  ♦ Fitur Bahan Paduan Titanium: ♦    ♦                                     

• Kelas 1: Titanium Murni, kekuatan sing kurang sithik lan kemuluran dhuwur.

• Kelas 2: Titanium murni sing paling akeh digunakake. Kombinasi kekuatan sing paling apik

• Kelas 3: Titanium kekuatan dhuwur, digunakake kanggo piring Matrix ing pertukaran panas cangkang lan tabung

• Kelas 5: Paduan titanium sing paling akeh diproduksi. Kekuwatan sing gedhe banget. tahan panas dhuwur.

• Kelas 7: resistensi korosi sing unggul kanggo nyuda lan ngoksidasi lingkungan.

• Kelas 9: Kekuwatan lan korosi sing dhuwur banget.

• Kelas 23: Titanium-6Aluminum-4Vanadium ELI (Extra Low Interstitial) Paduan kanggo aplikasi implan bedah.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita