Bar / Plate / Pipa Baja tahan karat

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: F55, AISI 2507, UNS S32670, W.Nr 1.4501

 Stee stainlessl F55 minangka stainless steel duplex (austenitik-ferritik) ngemot udakara 40 - 50% ferit ing kahanan anil. F55 minangka solusi praktis kanggo masalah retak korosi stres klorida sing dialami kanthi stainless 304 / 304L utawa 316 / 316L. Kandhungan kromium, molibdenum lan nitrogen sing dhuwur nyedhiyakake resistansi korosi sing luwih dhuwur tinimbang 316 / 316L lan stainless 317L ing umume lingkungan. F55 ora disaranake kanggo suhu operasi nganti 600 ° F

Komposisi Bahan Bakar Stainless F55

Paduan

%

Ni

Cr

Mo

N

C

Mbak

Si

S

P

Cu

W

F55

Min

6

24

3

0,2

 

 

 

 

 

0,5

0,5

Maks.

8

26

4

0,3

0,03

1

1

0,01

0,03

1

1

 

 

Properti Fisik Stainless Steel F53 (2507)
Kapadhetan
8,0 g / cm³
Titik lebur
1320-1370 ℃
Properti Mekanik Stainless Steel F53 (2507)

Status paduan

Kekuwatan sing kuat
Rm N / mm²

Ngasilake kekuwatan

RP0.2 N / mm²

Elongasi
A5%

Brinell atose HB

Perawatan solusi

820

550

25

-

 

 

Standar lan Spesifikasi Steel F55

ASME SA 182, ASME SA 240, ASME SA 479, ASME SA 789, ASME SA 789 Bagian IV Kode Kasus 2603

ASTM A 240, ASTM A 276, ASTM A 276 Kahanan A, ASTM A 276 Kahanan S, ASTM A 479, ASTM A 790
NACE MR0175 / ISO 15156

F55 Produk sing kasedhiya ing Sekonic Metals

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

F55 Bars & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,  Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kabel F55

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Lembar & piring F55

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung mulus F55 & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Strip & koil F55

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Pengencang F55

Bahan kasebut awujud Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa Baja Stainless F55 ?

F55 (S32760) nggabungake kekuatan mekanik sing dhuwur lan duktilitas sing apik kanthi resistensi korosi menyang lingkungan laut lan nindakake suhu ing sekitar lan nol nol. Tahan erosi abrasi, erosi lan kavitasi uga digunakake kanggo operasi asam

Lapangan Aplikasi F55 Stainless Steel :

Utamane digunakake kanggo aplikasi minyak & gas lan laut sing biasane digunakake kanggo pembuluh tekanan, cekak katup, wit Xmas, flensa lan pipa


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita