Wangun

Sekoinc Metals spesialisasi kanggo nyediakake paduan logam kinerja tinggi ing macem-macem bentuk menyang macem-macem pasar. Kita nyedhiyakake paduan logam sing kuwat, tahan panas lan tahan korosi paling dhuwur kanggo aplikasi sing nuntut.

Formulir Produk Perusahaan Kami

Bar & Rod

Inconel / Hastelloy / Monel / Haynes 25 / Titanium

Tabung Mulus & Tabung Gandheng

Tabung Alloy Nikel / Titanium, tabung U-bend / panas

Baut & Kacang

Inconel 601 / Hastelloy C22 / Inconel x750 / Inconel 625 dll

Lembar & Pelat

Hastelloy / Inconel / Incoloy / Cobalt / Tianium

Strip & Foil

Hastelloy / Inconel / invar / soft Alloys magnetik dll

Springs Suhu Tinggi

Inconel 718 / Inconel x750 / Nimonic 80A

Kawat & Las

Kawat paduan kobalt, kawat paduan nikel, kabel paduan Tianium

Flensa Paduan Khusus

Monel 400 / Hastelloy C276 / Inconel 718 / Titanium

Gantungan Tabung Minyak

Inconel x750 / Inconel 718 / Monel 400 dll

Pengin Sinau Luwih utawa entuk kuotasi?