TIG / MIG ERNiFeCr-2 Inconel 718 Welding Wire

Detail Produk

/haynes-25-alloy-l605-co350-welding-wire-product/

ErNiFeCr-2 (Inconel 718 UNS NO7718) Kawat Las

♦ Nama Bahan Las: Kawat las Nikel, ErNiFeCr-2, Kawat Las Inconel 718

♦ MOQ: 15kg

♦ Formulir: MIG (15kgs / spool), TIG (5kgs / box)

♦ Ukuran: Diameter 0.01mm-8.0mm

♦ Ukuran Umum: 0.8MM / 1.0MM / 1.2MM / 1.6MM / 2.4MM / 3.2MM / 3.8MM / 4.0MM / 5.0MM

♦ Standar: Sesuai karo Sertifikasi AWS A5.14 ASME SFA A5.14

ErNiFeCr-2 umume digunakake kanggo welding gas inert tungsten saka paduan Inconel 718706 utawa paduan X-750. Logam las duwe efek pengerasan umur lan duwe sifat mekanik sing padha karo logam dasar.

Komposisi Kimia ERNiFeCr-2

C

Mbak

Si

Cr

S

P

Cu

Mo

Nb + Ta

Ti

Fe
Al

Ni

0.08

≤0.35

≤0.35

17-21

0.015

0.015

≤0.3

2.8-3.3

4.75-5.5

0.65-1.15

Kaseimbangan
0,2-0,8

50-55

ERNiFeCr-2 Parameter Las Biasa
Dhiameter Proses Volt Amps Gas Shielding
Ing mm
0,035 0,9 GMAW
26-29 150-190 Transfer Semprotan

100% Argon

0,045 1.2 28-32 180-220
1/16 1.6 29-33 200-250
1/16 1.6
GTAW
14-18 90-130 100% Argon

3/32 2.4 15-20 120-175
1/8 3.2 15-20 150-220
ERNiFeCr-2 Properti Mekanik

 

Perawatan Panas Kekuwatan Tensile MPA (ksi) Kekuwatan ngasilakeMPA (ksi) Elongasi%
Asil khas minangka gandheng 860  630  27%

Standar lan Spesifikasi ERNiFeCr-2

AWS A5.14 ERNiFeCr-2 Werkstoff Nr.2.4667
ASME-SFA-5.14, ERNiFeCr-2 UNS NO7718
AMS 5832DIN ISO SNi 7718
DIN 1736 SG-NiCr19NbMOTi Eropa NiFe 19Cr19NЬ5Mo3

Napa ERNiFeCr-2?

Utamane kanggo ngelas komponen pesawat sing dhuwur lan komponen roket cair sing ana gandhengane karo suhu cryogenik. Proses input panas sing dhuwur kayata welding MIG asring nyebabake fisur mikro. Paduan iki bisa dadi umur nganti saya kuwat.

Lapangan Aplikasi ERNiFeCr-2 :

Digunakake kanggo waja las 718, 706 lan X-750.

Kawat bisa disedhiyakake ing kumparan utawa garis lurus lan kasedhiya macem-macem diameter kayata ing tabel ing ngisor iki:

Diameter, ing 0,030 0,031 0,035 0,039 0,045 0,047 0,062 0,078 0,093 0,125 0,156 0,187
Diameter, mm 0,76 0,80 0,89 1.00 1.10 1.20 1,60 2.00 2.40 3.20 4.00 4,70

Panjang Linear --915 mm (36 ") utawa 1000 mm (39")


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita