Incoloy A-286 Pabrik BAR / Bolt

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Incoloy A286, Alloy Nikel A286, Alloy A286, Nickel A286, GH2132, UNSS66286, W.Nr 1.4980

Incoloy A286 minangka superalloy adhedhasar Fe-25Ni-15Cr sing dikuatake kanthi tambahan molibdenum, titanium, aluminium, vanadium lan boron tilak.Ing taun 650 ℃, nduweni kekuwatan panen sing dhuwur, kekuatan awet lan creep, plastisitas pangolahan sing apik lan kinerja las sing memuaskan.Cocog kanggo produksi bagean bantalan suhu tinggi mesin-mesin aero sing digunakake suwene 650 ℃ suwene, kayata disk turbin, disc press, pisau rotor lan pengikat, lsp.Paduan kasebut bisa digunakake kanggo ngasilake produk deformasi kanthi maneka warna, kayata piring, lempengan, piring, batang, kabel lan bagian anular.Paduan A286 berkualitas tinggi dikembangake kanthi paduan A-286. Anggere kemurnian paduan ditambah, isi gas diwatesi, konten elemen titik leleh kurang dikendhaleni, lan sistem perawatan panas diatur, saengga bisa nambah kekuatan termal lan kinerja panggunaan jangka panjang paduan

Komposisi Bahan Kimia Incoloy A286
Paduan

%

Ni

Cr

Fe

Mo

B

P

C

Mbak

Si

S

V

Al

Ti

A286

Min

24

13.5

imbangan

1.0

0,001      1.0      0,1

 

1,75

Maks.

27

16

1.5

0,01 0,03 0,08 2.0 1.0 0,02 0,5 0,04 2.3

 

 

Incoloy A286 Properties Fisik
Kapadhetan
7,93 g / cm³
Titik lebur
1364-1424 ℃

 

Incoloy A286 Paduan sifat mekanik minimum ing ruangan ruangan
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
Brinell atose
HB
Perawatan solusi
610
270
30
≤321

 

Standar lan Spesifikasi Incoloy A286

 

Bar / Rod

Kabel

Strip / Koil

Lembar / Plate

Pipa / Tabung

Forgings & Liyane

ASME SA 638, SAE AMS 5726,

SAE AMS 5731, SAE AMS 5732,

SAE AMS 5734, SAE AMS 5737

SAE AMS5895

SAE AMS 5525,

AMS 5858, AECMA PrEN2175, AECMA PrEN2417

AMS 5731, AMS 5732, AMS 5734, AMS 5737 AMS 5895

ASME SA 638, AMS 5726 AMS5731, AMS 5732, AMS 5734, AMS 5737,

AMS 5895, ASTM A 453 AMS 7235

Incoloy A286 Kasedhiya Produk ing Sekonic Metals

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Incoloy A 286 Bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kawat las Incoloy A286 & Kawat musim semi

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Lembar & piring Incoloy A286

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Fasterner & Other Fitting

Pengencang Incoloy A286

 Bahan-bahan Incoloy A286 kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Strip & koil Incoloy A286

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Napa Incoloy A286?

1. Iki minangka bahan paduan kanthi kekuatan suhu dhuwur lan resistensi oksidasi suhu dhuwur.

2. Iki nduweni kekuwatan panen sing dhuwur, ketahanan lan kekuatan creep ing ngisor 650 ℃ C

3. Iki nduweni plastisitas pangolahan sing apik lan kinerja las sing memuaskan.

 Bidang Aplikasi Incoloy A286 :

Digunakake kanggo cakram turbin 700,, awak dering, bagean las stamping, bagian pengikat, lsp.

• Digunakake ing Pabrik Aeroengines

• Komponen ing turbin gas industri, kayata agul-agul turbin lan pembakar afterburner

 Mesin mobil


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita