Monel 400 UNS N04400 Bar / tabung Mulus / Kawat / flange

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Paduan monel 400, paduan 400,Paduan tembaga nikel monel 400, UNS N04400, W.Nr. 2.4360

Monel400 minangka campuran padhet solusi padhet nikel-tembaga. Paduan kasebut ditondoi kanthi kekuwatan moderat, ketahanan las sing apik, resistensi korosi umum sing kuwat lan ketangguhan. Iki migunani ing suhu nganti 1000 ° F (538 ° C). Alloy 400 duwe resistensi banget kanggo payau utawa banyu laut sing mili kanthi cepet yen perlu kavitasi lan erosi. Iki tahan banget karo asam hidroklorat lan hidrofluorat nalika de-aerasi. Paduan 400 rada magnetik ing suhu kamar.

Komposisi Bahan Kimia 400
Paduan

%

Ni

Fe

C

Mbak

Si

S

Cu

Monel 400

Min

 63  -  -  -  - -  28.0

Maks.

 -

2.5 

 0,3  2.0  0,5  0,24  34.0
Monel 400 Properties Fisik
Kapadhetan
8,83 g / cm³
Titik lebur
1300-1390 ℃
Monel 400 Properti Mekanikal Khas
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
Brinell atose
HB
Perawatan solusi
480 
 170  35 135 -179

 

Monel 400 Standar lan Spesifikasi

ASTM B127 / ASME SB-127, ASTM B163 / ASME SB-163, ASTM B165 / ASME SB-165

Bar / Rod Forging  Strip / Koil Lembar / Plate Pipa / Tabung
ASTM B164 ASTM B564   ASTM B127  ASTM B163 / ASME SB-163, ASTM B165 / ASME SB-165 

Monel 400 Produk sing kasedhiya ing Sekonic Metals

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Monel 400 Bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Monel 400 Kabel

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Monel 400 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Monel 400 tabung mulus & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Monel 400 strip & koil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Monel 400 Pengencang

Monel 400 bahan kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa Monel 400?

Tahan banyu laut lan kukus ing suhu dhuwur
Tahan banget kanggo banyu payau utawa banyu laut sing mili kanthi cepet
Resistensi banget kanggo retakan korosi stres ing sebagian besar perairan
Utamane tahan karo asam hidroklorat lan hidrofluorat nalika de-aerasi
Nawakake resistensi asam hidroklorat lan sulfurat ing suhu lan konsentrasi moderat, nanging jarang dadi bahan pilihan asam kasebut
Resistensi uyah netral lan alkali banget
Resistensi retakan korosi stres sing nyebabake klorida
Sifat mekanik sing apik wiwit suhu sub-nol nganti 1020 ° F
Resistensi dhuwur kanggo alkali

Monel 400 Bidang aplikasi :

Teknik laut
Peralatan pangolahan kimia lan hidrokarbon
Tangki bensin lan banyu tawa
Minyak bumi mentah isih
Pemanas de-aerasi
Boiler pakan pemanas banyu lan penukar panas liyane
Katup, pompa, poros, perlengkapan, lan pengikat
Penukar panas industri
Pelarut klorinasi
Menara distilasi minyak mentah


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita