Inconel 625 UNS N06625 BAR / sheet / Pipe / Bolt

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Inconel 625, UNS NO6625, Alloy Nikel 625, Alloy 625, Nickel 625, W.Nr. 2.4856

 Inconel Alloy 625 minangka paduan nikel-kromium non-magnetik, korosi lan oksidasi. Kekuwatan dhuwur Inconel 625 minangka asil saka kombinasi molibdenum lan niobium sing kaku ing pangkal kromium nikel paduan. Inconel 625 duwe resistensi sing kuat banget kanggo macem-macem lingkungan korosif sing parah banget kayata efek suhu dhuwur kayata oksidasi lan karburisasi. Kekuwatan lan ketahanan sing kuat ing suhu kalebu suhu kriogenik nganti suhu dhuwur nganti 2000 ° F (1093 ° C) asale utamane saka efek solusi padhet saka logam tahan api Columbium lan molibdenum ing matriks nikel-kromium. 

Komposisi Bahan Kimia Inconel 625

%

Ni

Cr

Fe

Mo

Nb + Ta

Co

C

Mbak

Si

S

Al

Ti

P

Min

58.0 

20.0

-

8.0

3.15

 -  -

-

Maks.

-

23.0

5.0

10.0

4.15

1.0

0,1

0,5

0,5

0,015

0,4

0,4

0,015

Inconel 625 Properties Fisik
Kapadhetan
8,4 g / cm³
Titik lebur
1290-1350 ℃

 

Inconel 625 Properti Mekanikal Khas
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
Brinell atose
HB
Perawatan solusi
827
414
30
≤220

 

Standar lan Spesifikasi Inconel 625

AMS 5599, AMS 5666, AMS 5837, ASME SB 443 Gr 1, ASME SB 446 Gr 1, ASTM B 443 Gr 1, ASTM B 446 Gr 1, EN 2.4856, ISO 15156-3, NACE MR0175-3,

UNS N06625, Werkstoff 2.4856

 Kabel Lembar  Strip  Rod Pipa
 AMS 5599, AMS 5666,AMS 5837, AMS 5979,ASTM B443  ASTM B443   AMS 5599, AMS 5979,ASTM B443   ASTM B 446   SAE / AMS 5666,
VdTÜV 499
Pipa Mulus Pipa Gandheng
ASTM B 444 / B 829 & ASME SB 444 / SB 829SAE / AMS 5581  ASTM B704 / B751  ASME SB704 / SB 751ASTM B705 / B 775, ASME SB 705 / SB 775 

Produk Inconel 625 sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Inconel 625 Bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kawat las 625 Inconel

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Inconel 625 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Inconel 625 tabung mulus & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Inconel 625 strip & koil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Inconel 625 Fasteners

Paduan 625, kita bisa menehi baut, Kacang-kacangan lan pengikat liyane minangka syarat klien

 Inconel 625 Fitur: 

1. Kekuwatan creep-pecah dhuwur
2. Tahan oksidasi nganti 1800 ° F
3. resistensi lemes sing apik
4. Las sing apik banget
5. resistensi luar biasa kanggo pitting klorida lan korosi celah
6. Rusak korosi stres ion ion klorida
7. Tahan banyu laut ing kahanan mili lan stagnan uga ana ing fouling

Bidang aplikasi Inconel 625 :

• Sistem saluran udara
• Sistem knalpot mesin jet
• Sistem dorongan mesin
• Bellows lan sendi ekspansi
• Dering kafan turbin
• Tumpukan suar
• Komponen banyu laut
• Peralatan proses kimia sing nangani asam campuran bisa uga ngoksidasi lan nyuda.

Formulir Produk Perusahaan Kami

Bar & Rod

Inconel / Hastelloy / Monel / Haynes 25 / Titanium

Tabung Mulus & Tabung Gandheng

Tabung Alloy Nikel / Titanium, tabung U-bend / panas

Bolt & sekrup

Inconel 601 / Hastelloy C22 / Inconel x750 / Inconel 625 dll

Lembar & Pelat

Hastelloy / Inconel / Incoloy / Cobalt / Tianium

Strip & Koil

Hastelloy / Inconel / invar / soft Alloys magnetik dll

Springs

Inconel 718 / Inconel x750 / Nimonic 80A

Kawat & Las

Kawat paduan kobalt, kawat paduan nikel, kabel paduan Tianium

Flensa & fastner

Monel 400 / Hastelloy C276 / Inconel 718 / Titanium

Gantungan Tabung Minyak

Inconel x750 / Inconel 718 / Monel 400 dll

Hubungi kita dina iki ing 0086 15921454807 utawa email info@sekonicmetal.com

Ora bisa nemokake informasi utawa materi utawa produk sing pengin?


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita