Flensa

Detail Produk

Hastelloy C276 FLANGE, Monel 400 flange, incoloy 825 flange, alloy 31 flange

Flange: uga dikenal minangka flange utawa flange kerah. Flange minangka bagean sing nyambung ing antarane poros lan digunakake kanggo sambungan antarane ujung pipa; uga migunani kanggo flensa ing saluran mlebu lan stopkontak kanggo sambungan antarane rong peralatan.

Iki digunakake kanthi akeh ing proyek dhasar kayata industri kimia, konstruksi, pasokan banyu, got, minyak bumi, industri ringan lan berat, kulkas, sanitasi, pipa, pemadam kebakaran, listrik, aerospace, nggawe kapal lan sapanunggalane.

Sekoinc duwe pengalaman akeh ing Pabrik Flensa Foring Khusus.

   Jinis Flange:

→ Flange plate las (PL) → Flange Gulu Slip-on (SO)


→ Flange gulu las (WN) → Flange integral (Yen)


→ Flange las soket (SW) → Flange Utas (Th)


→ Flange sendi lap (LJF) → Flange buta (BL (s)

 

Flanges
incoloy 825 flange, monel flange, Alloy 926 flange

 Bahan Flange Utama sing Kita Produksi

        Baja tahan karat:  ASTM A182

    Kelas F304 / F304L, F316 / F316L, F310, F309, F317L, F321, F904L, F347

      Steel Stainless Duplex: Kelas F44 / F45 / F51 / F53 / F55 / F61 / F60

   •    Paduan Nikel:   ASTM B472, ASTM B564, ASTM B160

               Monel 400,  Nickel 200, Incoloy 825, Incoly 926, Inconel 601, Inconel 718

           Hastelloy C276, Alloy 31, Alloy 20, Inconel 625, Inconel 600

  •    Paduan Titanium:  Gr1 / Gr2 / Gr3 / Gr4 / GR5 / Gr7 / Gr9 / Gr11 / Gr12

♦ Standar:

         ANSI B16.5 Kelas150,300,600,900,1500 (WN, SO, BL, TH, LJ, SW)

         DIN2573,2572,2631,2576,232,2633,2543,2634,2545 (PL, SO, WN, BL, TH)

Formulir Produk Perusahaan Kami

Bar & Rod

Inconel / Hastelloy / Monel / Haynes 25 / Titanium

Tabung Mulus & Tabung Gandheng

Tabung Alloy Nikel / Titanium, tabung U-bend / panas

Baut & Kacang

Inconel 601 / Hastelloy C22 / Inconel x750 / Inconel 625 dll

Lembar & Pelat

Hastelloy / Inconel / Incoloy / Cobalt / Tianium

Strip & Foil

Hastelloy / Inconel / invar / soft Alloys magnetik dll

Springs Suhu Tinggi

Inconel 718 / Inconel x750 / Nimonic 80A

Kawat & Las

Kawat paduan kobalt, kawat paduan nikel, kabel paduan Tianium

Flensa Paduan Khusus

Monel 400 / Hastelloy C276 / Inconel 718 / Titanium

Gantungan Tabung Minyak

Inconel x750 / Inconel 718 / Monel 400 dll

Pengin Sinau Luwih utawa entuk kuotasi?


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita