Baja tahan karat 254SMO-F44

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: 254Mo, F44, UNS 31254, W.Nr 1.4547

Paduan F44 (254Mo) kanthi konsentrasi molibdenum, kromium lan nitrogen sing dhuwur, baja iki tahan banget tumrap kinerja korosi pitting lan celah. Tembaga nambah resistensi korosi ing sawetara asam. Kajaba iku, amarga kandungan nikel, kromium lan molibdenum sing akeh, saengga 254SMO duwe kinerja gawe korosi kekuatan stres sing apik

254SMo (F44) Komposisi Kimia

Paduan

%

Ni

Cr

Mo

Cu

N

C

Mbak

Si

P

S

254SMO

Min

17.5

19.5

6

0,5

0,18

 

 

 

 

 

Maks.

18.5

20.5

6.5

1

0,22

0,02

1

0,8

0,03

0,01

 

 

254SMo (F44) Properti Fisik

Kapadhetan

8,0 g / cm3

Titik lebur

1320-1390 ℃

254SMo (F44) Properti Mekanik

 

Status

Kekuwatan sing kuat
Rm N Rm N / mm2

Ngasilake kekuwatan
RP0.2N / mm2

Elongasi

A5%

254 SMO

650

300

35

 

 

254SMo (F44) Produk sing kasedhiya ing Sekonic Metals

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

254SMo (F44) Batang & Batang

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

254SMo (F44) Gasket / Dering

Ukuran bisa disesuaikan kanthi permukaan sing padhang lan toleransi presisi.

Sheet & Plate

254 sheet & plateSMo (F44)

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

254SMo (F44) tabung mulus & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Strip lan koil 254SMo (F44)

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

254SMo (F44) Pengencang

Materi 254SMo kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa 254SMo (F44)?

Akeh panggunaan pengalaman sing dituduhake manawa suhu saya dhuwur, 254SMO ing banyu segara uga tahan banget karo jurang kinerja korosi, mung sawetara jinis stainless steel kanthi kinerja iki.
• 254SMO kayata kertas pemutih sing dibutuhake kanggo produksi larutan asam lan larutan korosi oksidatif halida lan resistansi korosi bisa dibandhingake karo paduan dhasar campuran paduan nikel lan titanium.
• 254SMO amarga kandungan nitrogen sing dhuwur, saengga kekuwatan mekanik tinimbang jinis stainless steel austenit liyane luwih dhuwur. Kajaba iku, 254SMO uga keukur banget lan pengaruh pengaruh lan daya tahan sing apik.
• 254SMO kanthi isi molibdenum sing dhuwur bisa ndadekake tingkat oksidasi sing luwih dhuwur ing anil, sing sawise diresiki asam kanthi permukaan sing atos tinimbang stainless steel normal luwih umum tinimbang permukaan kasar. Nanging, durung mengaruhi resistensi korosi saka baja iki.

254SMo (F44) Bidang aplikasi :

254SMO minangka bahan tujuan sing bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi industri:
1. Bahan bakar minyak, peralatan petrokimia, peralatan petrol-kimia, kayata bunder. 
2. Piranti pemutih pulp lan kertas, kayata masak pulp, pemutihan, filter cuci sing digunakake ing tong lan tekanan tekanan silinder, lan liya-liyane. 
3. Pabrik listrik desulphurization gas flue tanduran, panggunaan bagean utama: menara penyerapan, flue lan plate stopping, bagean internal, sistem semprotan. 
4. Ing sistem pangolahan banyu segara utawa segara, kayata tanduran listrik nggunakake banyu segara kanggo adhem Condenser sing tembok tembok tipis, desalinasi peralatan pangolahan banyu laut, bisa ditrapake sanajan banyune ora bisa mili ing piranti kasebut.
5. Industri desalinasi, kayata uyah utawa peralatan desalinasi. 
6. Penukar panas, khususe ing lingkungan kerja ion klorida.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita