Pipa stainless steel TP316 / 316L seamless / Bar / Sheet / strip / Bolt

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: 316 Stainless / 316L Stainless, UNS S31600 / UNS S31603, Werkstoff 1.4401 /Werkstoff 1.4404

316 / 316L minangka stainless steel austenit sing paling umum digunakake ing industri proses kimia. Kajaba saka molibdenum nambah resistensi korosi umum, nambah resistensi porsida klorida lan nguatake paduan ing layanan suhu dhuwur. Liwat panambahan nitrogen sing dikontrol, umume 316 / 316L bisa nemokake sifat mekanik 316 derajat lurus, kanthi njaga kadar karbon sing sithik.

Komposisi Bahan Kimia 316 / 316L

 

 Kelas (%) C Mbak Si P S Cr Mo Ni N
316 0.08 ≤2.0 ≤0.75 0.045 ≤0.03  16.0- 18.0 2.0- 3.0 10.0- 14.0 ≤0.10
316L ≤0.03 ≤2.0 ≤0.75 0.045 ≤0.03 16.0- 18.0 2.0- 3.0 10.0-14.0 ≤0.10
316 / 316L Sipat Fisik
Kapadhetanlbm / ing ^ 3 Konduktivitas Termal(BTU / jam ft. F) ListrikResistivitas

(ing x 10 ^ -6)

Modulus sakaElastisitas

(psi x 10 ^ 6)

Koefisien sakaEkspansi Termal

(ing / ing) / ° F x 10 ^ -6

Panas tartamtu(BTU / lb / ° F) Lebur
Range (° F)
0,29 ing 68 ° F 100,8 ing 68 212 ° F 29,1 ing 68 ° F 29 8,9 ing 32 - 212 ° F 0,108 ing 68 ° F 2500 nganti 2550
        9,7 ing 32 - 1000 ° F 0,116 ing 200 ° F
        11.1 jam 32 - 1500 ° F  
Properti Mekanik 316 / 316L
Sasmita Kekuwatan Tensileksi (min) Kekuwatan ngasilake0,2% ksi (min) Elongasi % Atose (Brinell)  Atose(Rockwell B) 
316(S31600) 75 30 40 217 ≤95
316L(S31603) 70 25 40 217 ≤95

316 / 316L Produk sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

316 / 316L bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kawat las 316 / 316L & Kawat musim semi

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

316 / 316L lembar & piring

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

316 / 316L tabung mulus & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

316 / 316L strip & koil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

316 / 316L Fasteners

316/316 bahan L kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa 316 / 316L?

Nuduhake resistensi korosi sakabèhé sing luwih apik tinimbang kelas 304, utamane kanggo korosi pitting lan celah ing lingkungan klorida.
Kajaba iku.
Paduan 316 / 316L nduweni ketahanan suhu tinggi, daya creep lan daya tahan suhu sing dhuwur banget, uga formabilitas lan daya tahan sing apik banget.
316L minangka versi karbon sedheng saka 316 lan kebal saka sensitivitas

316 / 316L Aplikasi lapangan :

Piranti nyiyapake panganan, utamane ing lingkungan klorida
Pangolahan kimia, peralatan
Bangku lan peralatan laboratorium
Mesin karet, plastik, pulp & kertas
Piranti kontrol polusi
Perlengkapan prahu, trim nilai lan pam
Penukar panas
Industri farmasi lan tekstil
• Kondensor, penguap lan tank


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita