Paduan Titanium

Ti chemistiry

Paduan titanium minangka campuran adhedhasar titanium sing ditambah karo unsur liyane. Kinerja titanium ana gandhengane karo isi kotoran kayata karbon, nitrogen, hidrogen, lan oksigen. Iodida titanium paling murni duwe kandhungan ora kurang saka 0,1%, nanging kekuwatane kurang lan plastisitase dhuwur.

Kapadhetan paduan Titanium ρ = 4,5g / cm 3, titik leleh 1725 ℃, konduktivitas termal λ = 15.24W / (mK), kekuatan tarik σb = 539MPa, pemanjangan δ = 25%, bagean Shrinkage ψ = 25%, modulus elastis E = 1.078 × 105MPa, kekerasan HB195.

Formulir Produk Paduan Titanium

Hubungi kita dina iki ing 0086 15921454807 utawa email info@sekonicmetal.com

Ora bisa nemokake informasi utawa materi utawa produk sing pengin?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita