Hastelloy C-4 BAR / SHEET / BOLT / Pipe

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Hastelloy C-4, Alloy C4, NS3305, UNS N06455, W.Nr.2.4610

Hastelloyc C-4 minangka aloi kromium karbonat nikel-molibdenum rendah austenit.
Bentenane utama antara HastelloyC-4 lan campuran paduan awal liyane sing padha karo komposisi kimia sing padha yaiku kadar karbon, ferrosilat, lan tungsten sing sithik.
Komposisi kimia kasebut ndadekake stabilitas apik ing 650-1040 ℃, ningkatake kemampuan kanggo nolak korosi intergranular, ing kondisi pabrikan sing cocog bisa nyegah sensitivitas korosi garis ujung lan karat zona sing kena pengaruh panas.

Komposisi Kimia Hastelloy C-4
Paduan

%

Fe

Cr

Ni

Mo

Co

C

Mbak

Si

S

P

W

V

Hastelloy C-4

Min

-

14.0

imbangan

14.0  -  -  -  -  -  -

2.5

-

Maks.

3.0

18.0

17.0

2.0 0,015 3.0 0,1 0,01 0,03 3.5 0,2

 

 

Properti Fisik Hastelloy C-4
Kapadhetan
8,94 g / cm³
Titik lebur
1325-1370 ℃
Properti Mekanik Hastelloy C-4
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
Brinell atose
HB
Perawatan solusi
690
276
40
-

 

Standar lan Spesifikasi Hastelloy C-4

 

Bar / Rod  Strip / Koil Lembar / Plate Pipa / Tabung Pangapurane
ASTM B335  ASTM B333   ASTM B622, ASTM B619, ASTM B626  ASTM B564

Produk Hastelloy C-4 Kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Hastelloy C-4 bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Dering Forging Hastelloy C-4

Forging Ring utawa gasket, ukuran bisa disesuaikan karo permukaan sing cerah lan toleransi presisi

Sheet & Plate

Hastelloy C-4 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung mulus Hastelloy C-4 & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Hastelloy C-4 strip & coil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Fastner C-4 Hastelloy

Bahan Hastelloy C-4 kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa Hastelloy C-4?

• Ketahanan karat sing apik banget kanggo media sing paling korosif, utamane ing kahanan suda.
• Resistansi korosi lokal sing apik ing halida.

Bidang Aplikasi Hastelloy C-4 :

• Sistem desulfurisasi gas flue
 Tanduran regenerasi asam lan asam
 Asam asetat lan produksi agro-kimia
 Produksi titanium dioksida (metode klorin)
 Listrik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita