Waspaloy UNSN07001 Bar

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Waspaloy, GH4738, UNS N07001, W. Nr. 2,4654.

Waspaloy minangka umur dhasar nikel sing atos banget dikuatake kanthi suhu dhuwur banget lan tahan karat sing apik, utamane kanggo oksidasi, ing suhu layanan nganti 1200 ° F (650 ° C) kanggo aplikasi puteran kritis, lan nganti 1600 ° F (870 ° C ) kanggo aplikasi liyane, kurang nuntut. Kekuwatan suhu tinggi paduan kasebut dijupuk saka unsur penguat solusi padhet, molibdenum, kobalt lan kromium, lan elemen agehardening, aluminium lan titanium. Rentang kekuatan lan stabilitas luwih dhuwur tinimbang sing kasedhiya ing thitypypically 718.

 

Komposisi Bahan Kimia Waspaloy

C

S

P

Si

Mbak

Ti

Ni

Co

Cr

Fe

Zr

Cu

B

Al

Mo

0,02 0,10

0,015

0,015

0,15

0,10

2.75 3.25

Bal

12.0 15.0

18.0 21.0

≤ 2.0

0,02 0,08

0,10

0,003 0,01

1.2 1.6

3.5 5.0

Waspaloy Properties fisik

Kapadhetan (g / cm3 

0,296

Titik lebur (℃)

2425-2475

Emperatur

204

537

648

760

871

982

Koefisien ekspansi termal
 ing / ing ° F x 10E-6

7.0

7.8

8.1

8.4

8.9

9.7

Konduktivitas termal
Btu • ft / ft2 • jam • ° F

7.3

10.4

11.6

12.7

13.9

-

Modulus elastis MPax 10E3

206

186

179

165

158

144

Waspaloy Alloy Properties Mekanikal Khas

 

Kahanan

Kekuwatan tarik / MPa

Suhu operasi

Anil solusi

800-1000

550ºC

Solusi + tuwa

1300-1500

Annealing

1300-1600

Spring semied

1300-1500

¤ (Kinerja tahan lama suhu tinggi sing khas, tes kanggo sheet perawatan panas)

Standar lan Spesifikasi Waspaloy

 

Bar / Rod /Kawat / Forging  Strip / Koil Lembar / Plate
ASTM B 637, ISO 9723, ISO 9724, SAE AMS 5704, SAE AMS 5706,
SAE AMS 5707, SAE AMS 5708, SAE AMS 5709, SAE AMS 5828,
       SAE AMS 5544 

Waspaloy Kasedhiya Produk ing Sekonic Metals

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Bar & Batang Waspaloy

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kabel Waspaloy

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Lembar & piring waspaloy

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Fasterner & Other Fitting

Pengikat Waspaloy

Bahan-bahan waspaloy kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Waspaloy strip & coil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Napa Waspaloy?

 Umur paduan khusus khusus nikel khusus, kekuatan efektif dhuwur ing 1400-1600 ° F. Resistensi oksidasi sing apik digunakake ing mesin turbin gas ing atmosfer 1400-1600 ° F. Ing 1150-1150 ° F, kekuatan pecah creep Waspaloy luwih dhuwur tinimbang taun 718.

Ing skala 0-1350 ° F, kekuatan tarik panas kanggo wektu sing luwih suwe luwih elek tinimbang paduan 718

Bidang Aplikasi Waspaloy :

Waspaloy digunakake kanggo komponen mesin turbin gas sing mbutuhake kekuwatan lan ketahanan korosi sing cukup ing suhu operasi sing dhuwur. Aplikasi saiki lan potensial kalebu disk kompresor lan rotor, poros, spacer, segel, dering lan casing,pengencang lan perangkat keras mesin macem-macem liyane, rakitan udara lan sistem rudal.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita