Inconel 617 bar / wire / Plate / Pipe / Ring

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Inconel 617, Alloy 617, Nicrofer 617, UNS N06617 , W.Nr. 2.4663

Alloy 617 minangka paduan larutan padhet, nikel-kromium-kobalt-molibdenum kanthi kombinasi kekuatan suhu tinggi lan resistensi oksidasi sing luar biasa. Paduan kasebut uga nduweni resistensi banget kanggo lingkungan korosif, lan gampang dibentuk lan dilas kanthi teknik konvensional. Isi nikel lan kromium sing dhuwur nggawe paduan tahan macem-macem media nyuda lan ngoksidasi. Aluminium, magepokan karo kromium, nyedhiyakake resistensi oksidasi ing suhu dhuwur. Penguatan larutan padhet diwenehake dening kobalt lan molibdenum.

Komposisi Bahan Kimia Inconel 617
Paduan

%

Fe

Cr

Ni

Mo

P

Co

C

Mbak

Si

S

Cu

Al

Ti

B

617

Min

 

20.0

Sisa

8.0    10.0  0,05        

0,8

 

 

Maks.

3.0

24.0

10.0

0,015 15.0 0,15 0,5 0,5 0,015 0,5

1.5

0,6 0,006

 

 

Inconel 617 Properties Fisik
Kapadhetan
8,36 g / cm³
Titik lebur
1332-1380 ℃
Properti Mekanikal Khas Inconel 617

 

Produk
Formulir

Produksi
Cara

Kekuwatan ngasilake (Offset 0,2%)

Kekuwatan Tensile

Elongation,
%

Pangirangan
saka Area,
%

Atose
BHN

1000 psi

MPa

1000 psi

MPa

Piring
Bar
Tubing
Lembar utawa Strip

Rolling Panas
Rolling Panas
Gambar Kadhemen
Rolling Kadhemen

46.7
46.1
55.6
50.9

322
318
383
351

106.5
111.5
110.0
109.5

734
769
758
755

62
56
56
58

56
50
-
-

172
181
193
173

 

Standar lan Spesifikasi Inconel 617

Bar / Rod Kabel  Strip / Koil Lembar / Plate Pipa / Tabung Pangapurane
 ASTM B 166; AMS 5887, DIN 17752, VdTÜV485  ASTM B 166; ISO 9724, DIN 17753  ASME SB 168, AMS 5889, ISO 6208, DIN 17750, VdTÜV 485  ASME SB 168, AMS 5888, AMS 5889, ISO 6208, DIN 17750  ASTM B 546; ASME SB 546, DIN 17751, VdTÜV 485 ASTM B 564 AMS 5887,

Produk Inconel 617 sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Inconel 617 bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kawat las Inconel 617 & Kawat musim semi

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Inconel 617 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung seamless Inconel 617 & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Inconel 617 strip & koil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Cincin Forging Inconel 617

Forging Ring utawa gasket, ukuran bisa disesuaikan karo permukaan sing cerah lan toleransi presisi

Napa Inconel 617?

Paduan ing lapangan lingkungan korosi panas kayata sulfida, utamane ing lingkungan nganti 1100 ℃ oksidasi lan karbonisasi, nduweni ketahanan korosi sing apik. Resistensi korosi dikombinasikake karo sifat mekanik sing apik banget, saengga cocog kanggo lapangan suhu dhuwur. sifat mekanik sementara lan jangka panjang sing apik nganti 1100 ° C.

Bidang aplikasi Inconel 617 :

Gabungan resistensi oksidasi kekuatan dhuwur lan suhu ing suhu luwih saka 1800 ° F ndadekake paduan 617 minangka bahan sing menarik kanggo komponen kayata saluran, kaleng pembakaran, lan liner transisi ing kaloro pesawat kasebut, lan turbin gas adhedhasar tanah. Amarga resistensi korosi suhu tinggi, paduan digunakake kanggo dhukungan katalis-katalis ing produksi asam nitrat, kanggo kranjang sing ngobati panas, lan kanggo nyuda prau nalika nyaring molibdenum. Alloy 617 uga nawakake sifat sing apik kanggo komponen tanduran sing ngasilake tenaga, bahan bakar fosil uga nuklir.

• Turbin gas kanggo komplong pembakaran                                           Ducting

Lapisan transisi                                                                              Pangolahan petrokimia

• peralatan ngobati panas                                                             Produksi asam nitrat

• Tanduran Tenaga Minyak                                                                              • Tanduran Tenaga Nuklir

Komponen saka tanduran sing ngasilake tenaga



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita