Incoloy 925 UNSN09925 Bar / Pipa

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Incocloy 925, Alloy Nickel 925, Alloy 925, UNS NO9925,

Incoloy 925 minangka paduan pengerasan endapan adhedhasar paduan Fe-Ni-Cr kanthi tambahan molibdenum, tembaga, titanium lan aluminium.Paduan kasebut nduweni kekuatan dhuwur lan resistensi korosi sing apik banget ing aplikasi.Isi nikel cekap kanggo nglindhungi paduan saka korosi lan retak dening ion klorida.Gabungan nikel, molibdenum lan tembaga uga menehi resistensi campuran logam sing apik kanggo nyuda bahan kimia.Molibdenum mbantu ningkatake resistensi pitting lan korosi.Komponen kromium paduan nyedhiyakake resistensi oksidasi tumrap lingkungan sing nyuda.Kajaba titanium lan aluminium bisa ngiyatake paduan sajrone perawatan panas

Komposisi Bahan Kimia Incocoly 925

 

Paduan

%

Ni

Cr

Fe

Mo

P

C

Mbak

Si

S

Cu

Al

Ti

925

Min

42.0

19.5

imbangan

2.5

-

1.5

0,15

1.9

Maks.

46.0

23.5

3.5

0,03

0,03

0,1

0,5

0,01

3.0

0,5

2.4

Incoloy 925 Sipat fisik
Kapadhetan
(g / cm3)
Titik lebur
(℃)
8.14 1343
Incoloy 925 Paduan sifat mekanik minimum ing ruangan ruangan

 

Kahanan Kekuwatan sing kuat
(MPa)
Kekuwatan ngasilake (MPa) Elongasi
%
Solusi padhet 650 300 30

Standar lan Spesifikasi Incoloy 925

Carpenter Alloy 925 wis disetujoni menyang NACE MR0175.

 NACE MR0175

Incoloy 925 Produk sing kasedhiya ing Sekonic Metals

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Incoloy 925 Bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kawat las Incoloy 925 & Kawat musim semi

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Incoloy 925 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung mulus Incoloy 925 & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Strip & kumparan Incoloy 925

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Incoloy 925 Fasteners

Paduan 925 bahan kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Karakteristik Incoloy 925:

Kekuwatan mekanik sing apik lan resistensi korosi sing akeh.
Iki nduweni ketahanan korosi sing apik kanggo korosi stres ion klorida, korosi lokal lan macem-macem media media oksidasi sing nyuda.

Bidang aplikasi Incoloy 925 :

Umum digunakake ing bagean lan komponen bor minyak lan gas. kayata pipa, klep, bositioning ioint, packer alat ioint, uga digunakake ing pabrik sawetara pengikat.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita