Titanium Mesh

Detail Produk

Titanium Mesh

Titanium Mesh: Titanium Mesh digawe dening kabel Titanium Alloys, perusahaan kami gabung karo pabrik Mesh sing ngembangake rentang produk dadi produk wire mesh lan produk sing digawe luwih lanjut. kita duwe pengalaman suwene bertahun-tahun ing produksi wire mesh, lan bolong titanium sing diprodhuksi nduweni karakteristik kinerja nyaring sing stabil lan apik.

• Jinis:

→ Bolong tenunan bolong → Bolong tenunan bolong

→ Bolong tenunan pra-crimped → Bolong nenun Walanda

• Bahan Tittanium Mesh: Kelas1, Kelas 2, Kelas 5, Kelas 5, Kelas7 Kelas9, Kelas11, Kelas12, Kelas 16, Kelas23 dll.

• Spesifikasi: 1 bolong-100 bolong

Standar ASTM ditindakake ing produksi meshes kawat. Spesifikasi bolong kasedhiya wiwit abot banget nganti apik banget. Bolong paling abot digawe saka kawat 8.0mm dene bolong paling apik digawe saka kawat 0,03mm kanthi 360mesh / inci.

Mesh-workshop

• Aplikasi:Bolong kawat titanium bisa digunakake ing saringan tahan suhu tinggi, nggawe kapal, manufaktur militer, saringan kimia, saringan mekanik, jaring perisai elektromagnetik, saringan desalinasi banyu laut, jaring perawatan tungku listrik suhu tinggi, saringan minyak, pamrosesan panganan, filtrasi medis.

 

 Titanium Jeneng Umum Bahan

Gr1

UNS R50250

CP-Ti

Gr2

UNS R50400

CP-Ti

Gr4

UNS R50700

CP-Ti

Gr7

UNS R52400

Ti-0.20Pd

G9

UNS R56320

Ti-3AL-2.5V

G11

UNS R52250

Ti-0.15Pd

G12

UNS R53400 Ti-0.3Mo-0.8Ni

G16

UNS R52402 Ti-0,05Pd

G23

UNS R56407

Ti-6Al-4V ELI

    ♦ Komposisi Bahan Kimia Paduan Titanium ♦              

 

Sasmita

Komposisi kimia, persen bobot (%)

C

(≤)

O

(≤)

N

(≤)

H

(≤)

Fe

(≤)

Al

V

Pd

Ru

Ni

Mo

Unsur liyane

Maks. saben

Unsur liyane

Maks. gunggunge

Gr1

0,08

0,18

0,03

0,015

0,20

0,1

0,4

Gr2

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,1

0,4

Gr4

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,1

0,4

Gr5

0,08

0,20

0,05

0,015

0,40

5.5   6.75

3.5 4.5

0,1

0,4

Gr7

0,08

0,25

0,03

0,015

0,30

0,12 0,25

0,12 0,25

0,1

0,4

Gr9

0,08

0,15

0,03

0,015

0,25

2,5 3.5

2.0 3.0

0,1

0,4

Gr11

0,08

0,18

0,03

0,15

0,2

0,12 0,25

0,1

0,4

Gr12

0,08

0,25

0,03

0,15

0,3

0,6 0,9

0,2 0,4

0,1

0,4

Gr16

0,08

0,25

0,03

0,15

0,3

0,04 0,08

0,1

0,4

Gr23

0,08

0,13

0,03

0,125

0,25

5,5 6,5

3.5 4.5

0,1

0,1

     ♦  Alloy Titanum    Properti Fisik ♦         

 

Sasmita

Sipat fisik

Kekuwatan sing kuat

Min

Ngasilake kekuwatan

Min (0,2%, nutup kerugian)

Elongation ing 4D

Min (%)

Pangurangan Area

Min (%)

ksi

MPa

ksi

MPa

Gr1

35

240

20

138

24

30

Gr2

50

345

40

275

20

30

Gr4

80

550

70

483

15

25

Gr5

130

895

120

828

10

25

Gr7

50

345

40

275

20

30

Gr9

90

620

70

483

15

25

Gr11

35

240

20

138

24

30

Gr12

70

483

50

345

18

25

Gr16

50

345

40

275

20

30

Gr23

120

828

110

759

10

15


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita