Stainless Steel Nitronic 60 bar / Pipe / Ring / Sheet

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Nitronic 60, Alloy 218, UNS S21800

 Nitronic 60 dikenal kanthi resistensi galling sing apik banget, sanajan ing suhu dhuwur. Tambahan silikon 4% lan mangan 8% nyandhang nyandhang, galling, lan fretting. Umume digunakake kanggo macem-macem pengikat lan pin sing mbutuhake kekuatan lan resistensi kanggo nyenyet. Iki njaga kekuwatan sing cukup nganti suhu ing suhu 180 ° F lan tahan oksidasi padha karo 309 stainless steel. Resistansi korosi umum antara 304 lan 316 stainless steel.

Komposisi Bahan Kimia Nitronic 60

Paduan

%

Ni

Cr

Fe

C

Mbak

Si

N

P

S

Nitronik 60

Min

8

16

59

 

7

3.5

0,08

 

 

Maks.

9

18

66

0,1

9

4.5

0,18

0,04

0,03

 

Nitronic 60 Properties Fisik
Kapadhetan
8,0 g / cm³
Titik lebur
1375
Nitronic 60 Properti Mekanik

Status paduan

Kekuwatan sing kuat

Rm N / mm²

Ngasilake kekuwatan

 RP0.2 N / mm²

Elongasi  

A5%

Brinell atose

HB

Perawatan solusi

600

320

35

100

Standar lan Spesifikasi Nitronic 60

AMS 5848, ASME SA 193, ASTM A 193 

Nitronic 60 Produk sing kasedhiya ing Sekonic Metals

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Nitronic 60 Bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan bagean liyane

welding wire and spring wire

Nitronic 60 Kawat

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Nitronic 60 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Nitronic 60 tabung mulus & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Nitronic 60 strip & coil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Nitronic 60 Fasteners

Nitroinc 60 bahan kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Nitronik 60 ?

 Nitronic 60 Stainless Steel nyedhiyakake cara biaya sing luwih murah kanggo nglawan nyandhang lan nyandhang dibandhingake karo bantalan kobalt lan paduan nikel sing dhuwur. Ketahanan korosi sing seragam luwih apik tinimbang jinis 304 ing umume media. Ing Nitronic 60, pitting klorida luwih unggul tinimbang Tipe 316
• Kekuwatan ngasilake ing suhu ruangan meh kaping pindho saka 304 lan 316
• Nitronic 60 nyedhiyakake resistensi oksidasi suhu dhuwur banget lan resistensi pengaruh suhu sithik

Bidang Aplikasi Nitronic 60 :

 Digunakake kanthi akeh ing industri Tenaga, Kimia, petrokimia, Pangan lan Minyak & Gas kanthi macem-macem panggunaan kalebu pelat nyandhang gabungan, cincin pompa pompa, semak, batang katup proses, segel lan peralatan logging.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita