ERNiCrMo-3 Welding Wire Inconel 625 Welding Wire

Detail Produk

/haynes-25-alloy-l605-co350-welding-wire-product/

ErNiCrMo-3 con Inconel 625 UNSNO6625) Kawat Las

Jeneng Kawat Weliding: ErNiCrMo-3, Inconel 625 TIG / MIG Wire

 MOQ:15kg

 Formulir: MIG (15kgs / spool), TIG (5kgs / kothak)

♦ Ukuran: Diameter 0,01mm-8,0mm

♦ Ukuran Umum:0.8MM / 1.0MM / 1.2MM / 1.6MM / 2.4MM / 3.2MM / 3.8MM / 4.0MM / 5.0MM

♦ Standar: Sesuai karo Sertifikasi AWS A5.14 ASME SFA A5.14

ErNiCrMo-3 digunakake kanggo las 625 (N06625) paduan, 20 paduan, 825,25-6Mo, baja 9% Ni utawa baja molibdenum liyane, uga digunakake kanggo ngelas bahan sing beda lan permukaan korosi sing bisa tahan permukaan permukaan.

Sifat mekanik sing apik banget ing suhu dhuwur lan sithik. Resistensi korosi sing kuat, retakan korosi stres, korosi pitting lan backlash ing macem-macem media oksidasi lan reduksi.

Komposisi Kimia ERNiCrMo-3

C

Al

Si

Mbak

Cr

Ni

Ti

Fe

S

Cu

Mo

P

Nb + Ta

Liyane

≤0.10

≤0,40

≤0,50

≤0,50

20.0 - 23.0

≥58.0

≤0,40

≤5.0

0.015

≤0,50

8.0 - 10.0

0.02

3.15 - 4.15

≤0,50

ERNiCrMo-3 Parameter Las Biasane
Dhiameter Proses Volt Amps Gas Shielding
Ing mm
0,035 0,9 GMAW 26-29 150-190 Transfer Semprotan100% Argon
0,045 1.2 28-32 180-220
1/16 1.6 29-33 200-250
1/16 1.6 GTAW 14-18 90-130 100% Argon
3/32 2.4 15-20 120-175
1/8 3.2 15-20 150-220
ERNiCrMo-3 Properti Mekanik
Kahanan Kekuwatan Tensile MPa (ksi) Ngasilake kekuwatan MPa (ksi)  Elongasi%
Pangopènan AWS 760 (110) Ora kasebut Ora kasebut
Asil khas minangka gandheng 790 (115) 590 (85) 35

Napa ERNiCrMo-3?

Kandhungan zat besi rendah, bisa digunakake ing las paduan molibdenum nikel-kromium,
Bisa digunakake kanggo klambi lan pengelasan logam dhasar sing beda kayata paduan Ni-Cr-Mo kanthi baja tahan karat lan baja karbon
Iki nduweni resistensi oksidasi sing apik lan nyuda lingkungan.
Kandhutan molibdenum sing dhuwur nyedhiyakake stres lan resistensi pitting lan cvice sing apik karat

Lapangan Aplikasi ERNiCrMo-3 :

Cocog kanggo ngelas campuran paduan nikel-krom-molibdenum, kayata Inconel625, Incoy 825, lan uga bisa digunakake kanggo ngelas lan permukaan paduan basa nikel lan bahan sing beda karo stainless steel. Bisa digunakake ing lingkungan wiwit suhu sithik nganti 540 ℃.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita