Kawat las Nikel ERNiCu-7 Monel 400 / K500 kabel las

Detail Produk

/haynes-25-alloy-l605-co350-welding-wire-product/

ErNicu-7 (Monel 400 / K500) Kawat Las

♦ Nama Bahan Las: Kawat las Nikel, ErNiCu-7, Monel 400 / K500 Welding Wire

♦ MOQ: 15kg

♦ Formulir: MIG (15kgs / spool), TIG (5kgs / box)

♦ Ukuran: Diameter 0.01mm-8.0mm

♦ Ukuran Umum: 0.8MM / 1.0MM / 1.2MM / 1.6MM / 2.4MM / 3.2MM / 3.8MM / 4.0MM / 5.0MM

♦ Standar: Sesuai karo Sertifikasi AWS A5.14 ASME SFA A5.14

ErNiCu-7 Bahan adhedhasar yaiku Monel 400 lan Monel K500, Kawat las iki utamane digunakake kanggo ngelas paduan MONEL400, paduan MONELR404 lan paduan MOENLK-500 kanthi las tungsten inert-gas, MGW lan las busur sing tenggelam, lan uga bisa digunakake kanggo ngelas las permukaan baja dening MGW lan las busur ing jero banyu.

Disaranake nggunakake tutup kawat nikel Erni-1 kanggo kondisi las gas tartamtu.

Komposisi Kimia ERNiCu-7

C

Al

Ni

Si

Mbak

P

S

Fe

Cu

Ti

Liyane

 ≤0.15

1.25   62.0-69.0  1.25  ≤4.0 0.02 0.015 ≤2.5 Bal 1.5-3.0 ≤0,50

 

 

Parameter Las Biasane ERNiCu-7
Dhiameter Proses Volt Amps Gas Shielding
Ing mm
0,035 0,9 GMAW 26-29 150-190 75% Argon + 25% Helium
0,045 1.2 GMAW 28-32 180-220 75% Argon + 25% Helium
1/16 1.6 GMAW 29-33 200-250 75% Argon + 25% Helium
0,035 0,9 GTAW 12-15 60-90 100% Argon
0,045 1.2 GTAW 13-16 80-110 100% Argon
1/16 1.6 GTAW 14-18 90-130 100% Argon
3/32 2.4 GTAW 15-20 120-175 100% Argon
1/8 3.2 GTAW 15-20 150-220 100% Argon
3/32 2.4 Saw 28-30 275-350 Flux sing cocog bisa digunakake
1/8 3.2 Saw 29-32 350-450 Flux sing cocog bisa digunakake
5/32 4.0 Saw 30-33 400-550 Flux sing cocog bisa digunakake
ERNiCu-7 Properti Mekanik
Kahanan Kekuwatan Tensile MPa (ksi) Ngasilake kekuwatan MPa (ksi)  Elongasi%
Pangopènan AWS 480 (70) Khas Ora kasebut Ora kasebut
Asil khas minangka gandheng 530 (77) 360 (53) 34

Napa ERNiCu-7?

Ora dibutuhake Preheat, suhu interval maksimum 150 ℃ lan ora dibutuhake PwHT
Aplikasi las sing ora cocog kalebu gabung karo wesi karo Nickel 200 lan paduan tembaga-nikel-
Digunakake sacara wiyar ing aplikasi laut amarga resistensi sing apik kanggo efek korosif banyu laut lan perairan payau
Bisa digunakake kanggo MIG overlay ing baja sawise lapisan pertama kanthi nikel 208


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita