Inconel 690 bar / Plate / pipa / ring / fasteners

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Inconel 690, Alloy 690 UNS N06690, W. Nr. 2,4642

Inconel 690 minangka kromium, paduan adhedhasar nikel kanthi tahan karat banget karo macem-macem media banyu lan atmosfer suhu dhuwur. Uga nduweni kekuatan dhuwur, stabilitas metalurgi sing apik lan ciri khas proses sing apik.

Komposisi Bahan Kimia Inconel 690
Paduan % C Cr Fe Ti Al Nb + Ta Cu B Mbak Si S P Co N Zr Ni
690 Min 0,015 27.0 7.0 - - - - - - - - - - - - imbangan
Maks. 0,03 31.0 11.0 0,5 0,5 0,1 0,2 0,005 0,5 0,5 0,01 0,015 0,05 0,05 0,02
Inconel 690 Properties Fisik
Kapadhetan
8,19 g / cm³
Titik lebur
1343-1377 ℃
Inconel 690 Properti Mekanikal Khas
Status
Kekuwatan sing kuat 
(MPa)
Ngasilake kekuwatan 
(MPa)
Elongasi 
Minangka%
Perawatan solusi
372
738
44

 

Standar lan Spesifikasi Inconel 690

Bar / Rod Kabel  Strip / Koil Lembar / Plate Pipa / Tabung Forging 
 ASTM B / ASME SB 166, ASTM B 564 / ASME SB 564, Kasus Code ASME N-525, ISO 9723, MIL-DTL-24801  ASTM B / ASME SB 166, ASTM B 564 / ASME SB 564, Kasus Code ASME N-525, ISO 9723, MIL-DTL-24801 ASTM B / ASME SB 168/906, ASME N-525, ISO 6208, MIL-DTL-24802  ASTM B / ASME SB 168/906, ASME N-525, ISO 6208, MIL-DTL-24802  ASTM B / ASME SB 163, ASTM B 167 / ASME SB 829, ASTM B 829 / ASME SB 829, Kasus Kode ASME 2083, N-20, N-525, ISO 6207, MILDTL-24803  ASTM B / ASME SB 166, ASTM B 564 / ASME SB 564, Kasus Kode ASME N-525, ISO 9723, MIL-DTL-24801

Inconel 690 Produk sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Inconel 690 bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kawat las Inconel 690

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Inconel 690 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Cincin Forging Inconel 690

Forging Ring utawa gasket, ukuran bisa disesuaikan karo permukaan sing cerah lan toleransi presisi

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Strip & koil Inconel 690

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Inconel 690 tabung mulus & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

Napa Inconel 690?

1. Resistensi banget kanggo akeh media banyu sing korosif lan atmosfer hightemperature.
2.Kuwat dhuwur. stabilitas logam sing apik, lan karakteristik pabrikan sing disenengi
3. resistensi sing luar biasa tumrap bahan kimia oksidosis lan gas oksidosis suhu tinggi
4 resistensi sing apik kanggo retak stres ing lingkungan sing ana klorida lan uga solusi sodium hvdroxide

Bidang Aplikasi Inconel 690 :

Ketahanan paduan menyang gas sing ngemot belerang nggawe bahan sing apik kanggo aplikasi kayata unit gasifikasi batubara, pembakar lan saluran kanggo ngolah asam sulfat, tungku kanggo proses petrokimia, recuperator, insinerator, lan peralatan vitrifikasi kaca kanggo pembuangan limbah radioaktif. Ing macem-macem jinis banyu kanthi suhu dhuwur, paduan 690 nampilake tingkat korosi sing sithik lan resistensi banget kanggo retakan korosi stres. Mangkono. paduan 690 digunakake kanggo tabung generator uap, baffle, tubesheets, lan hardware ing pembangkit listrik tenaga nuklir.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita