Hastelloy G30 (UNS N06030) Lembar / Plate / Bar

Detail Produk

Jeneng Perdagangan Umum: Hastelloy G30, Alloy G30, UNS N06030, W.Nr. 2,4603

Hastelloy® G-30 minangka versi apik saka campuran nikel-kromium-zat besi-molibdenum-tembaga G-3. Kanthi kromium sing luwih dhuwur, nambah kobalt lan tungsten, G-30 nuduhake resistansi korosi sing unggul tinimbang sebagian besar campuran nikel lan zat besi liyane ing asam fosforik komersial lan uga lingkungan kompleks sing ngemot asam oksidasi sing akeh banget. Ketahanan paduan menyang pembentukan wates gandum endapan ing zona sing kena panas ndadekake cocog digunakake ing aplikasi proses kimia sing paling akeh ing kahanan sing wis dilas.

Komposisi Kimia Hastelloy G30
Paduan % Ni Cr Fe Mo W Co C Mbak Si P S Cu Nb + Ta
 Hastelloy G30 Min imbangan 28 13 4 1.5             1 0,3
Maks 31.5 17 6 4 5 0,03 1.5 0,8 0,04 0,02 2.4 1.5
Hastelloy G30 Properties Fisik
Kapadhetan
8,22 g / cm³
Titik lebur
1370-1400 ℃
Properti Mekanik Hastelloy G30
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
Brinell atose
HB
Perawatan solusi
586
241
30
-

 

Standar lan Spesifikasi Hastelloy G30

Lembar  Strip  Rod Pipa
 ASTM B582 ASTM B581 ASTMSB 472 ASTM B622, ASTM B619, ASTM B775, ASTM B626, ASTM B751, ASTM B366

Produk Hastelloy G30 Kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Hastelloy G30 Bars & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Hastelloy G30 Wire

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Sheet & Plate

Hastelloy G30 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung mulus Hastelloy G30 & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Hastelloy G30 strip & koil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Fasteners G30 Hastelloy

Bahan Hastelloy G30 kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa Hastelloy G30

Hastelloy G-30 nawakake resistensi korosi sing unggul kanggo asam fosforik komersial lan akeh lingkungan kompleks sing ngemot asam oksidasi kuat kayata asam nitrat / asam hidroklorat, asam nitrat / asam hidrofluorat lan asam sulfat.
Bisa nyegah pembentukan presipitasi wates gandum ing zona sing kena panas, dadi bisa adaptasi karo macem-macem kahanan kerja kimia ing negara pengelasan.

Bidang Aplikasi Hastelloy G30 :

Peralatan asam fosforik                                 Operasi pickling

Piranti asam sulfat                                    Produk petrokimia

Piranti asam nitrat                                            Produksi pupuk

Pemprosesan bahan bakar nuklir                                     Produksi pestisida

Pembuangan limbah nuklir                                          Ekstraksi emas

 

 

Formulir Produk Perusahaan Kami

Bar & Rod

Inconel / Hastelloy / Monel / Haynes 25 / Titanium

Tabung Mulus & Tabung Gandheng

Tabung Alloy Nikel / Titanium, tabung U-bend / panas

Bolt & sekrup

Inconel 601 / Hastelloy C22 / Inconel x750 / Inconel 625 dll

Lembar & Pelat

Hastelloy / Inconel / Incoloy / Cobalt / Tianium

Strip & Koil

Hastelloy / Inconel / invar / soft Alloys magnetik dll

Springs

Inconel 718 / Inconel x750 / Nimonic 80A

Kawat & Las

Kawat paduan kobalt, kawat paduan nikel, kabel paduan Tianium

Flensa & fastner

Monel 400 / Hastelloy C276 / Inconel 718 / Titanium

Gantungan Tabung Minyak

Inconel x750 / Inconel 718 / Monel 400 dll

Hubungi kita dina iki ing 0086 15921454807 utawa email info@sekonicmetal.com

Ora bisa nemokake informasi utawa materi utawa produk sing pengin?


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita