Inconel 600 Bolt

Detail Produk

Inconel alloy 600 bolt screw nuts

 Inconel 600 (W.Nr. 2.4816) Bolt, Screw, Nuts 

Bahan: Paduan Inconel 600

  Ukuran: M10-M120

  Kelas: Kelas AAA

♦ Kita ngasilake lan Pasokan Inconel 600 baut, Screw, Kacang-kacangan minangka ukuran standar internasional uga bisa diproduksi saben gambar klien

Inconel 600yaiku paduan nikel-kromium sing digunakake kanggo aplikasi sing mbutuhake korosi lan tahan suhu dhuwur. Paduan nikel iki dirancang kanggo suhu layanan wiwit suhu kriogenik nganti suhu dhuwur ing kisaran 1090 C (2000 F). Non-magnetik, nduweni sifat mekanik sing apik banget, lan nyedhiyakake kombinasi kekuwatan sing apik lan stabilitas sing apik ing suhu sing sithik. Kandhungan nikel sing dhuwur ing UNS N06600 mbisakake tahan resistensi kanthi nyuda kahanan, ndadekake tahan karat dening pirang-pirang senyawa organik lan anorganik, menehi resistensi banget kanggo retakan korosi-ion-korosi lan uga tahan resisten kanggo basa solusi

Sekoinc Metals-Inconel Alloy 600 bolt, screw, nuts
Komposisi Bahan Kimia Inconel 600
Paduan

%

Cr

Fe

Ni + Co

C

Mbak

Si

S

Cu

Ti

600

Min

 14.0  6.0  -  -  -  -  -  -

0,7

Maks.

 17.0

 10.0

 72.0  0,15  1.0  0,5  0,015  0,5

1.15

 

 

Inconel 600 Properties Fisik
Kapadhetan
8,47 g / cm³
Titik lebur
1354-1413 ℃
Inconel 600 sifat mekanik ing suhu ruangan
Status
Kekuwatan sing kuat 
 ksi MPa
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2 ksi MPa
Elongasi 
Minangka%
Brinell atose
HB
Perawatan Annealing
80 (550)
35 (240)
30
≤195

 

Inconel 600 Produk sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Inconel 600 bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Inksel 600 kawat las

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Nimonic 80A, iNCONEL 718, iNCONEL 625, incoloy 800

Inconel 600 Cincin Tempa

Forging Ring utawa gasket, ukuran bisa disesuaikan karo permukaan sing cerah lan toleransi presisi

Sheet & Plate

Inconel 600 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Inconel 600 tabung mulus & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

Flange Inconel 600

Ukuran standar lan gambar khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi precsion

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Inconel 600 strip & coil

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Inconel 600 Fasteners

Paduan 600 bahan ing bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa Inconel 600?

Paduan Ni-Cr-lron. Nguatake solusi padhet.
Resistensi apik kanggo korosi suhu tinggi lan resistensi oksidasi.
Prestasi panas lan adhem panas lan adhem sing apik banget
 Intensitas panas sing memuaskan lan plastisitas dhuwur nganti 700 ℃.
Bisa ditrapake liwat karya sing adhem. Uga bisa nggunakake las resistansi, las utawa sambungan solder.
Tahan karat sing apik:
Resistensi korosi kanggo kabeh jinis media korosif
Senyawa kromium nggawe aloi duwe resistensi korosi sing luwih apik tinimbang paduan nikel 99,2 (200) lan nikel (paduan 201. karbon rendah) ing kahanan oksidasi
Sanalika kandungan paduan nikel sing akeh nuduhake resistensi karat sing apik ing larutan alkalin lan ing kahanan nyuda. Lan bisa nyegah efek korosi stres korosi-besi kanthi efektif
Ketahanan karat sing apik banget ing asam asetat. Asam asetik. asam format. asam statatat lan asam organik liyane. lan tahan korosi ing media media asam organik.
Ketahanan karat sing apik banget ing reaktor nuklir ing primarv lan sirkulasi Secondarv nggunakake banyu kemurnian dhuwur
Kinerja utamane yaiku kemampuan nolak klorin garing lan korosi hidrogen klorida. suhu aplikasi bisa nganti 650 ℃. Ing suhu dhuwur, campuran campuran solusi anil lan solusi padhet ing udara duwe kinerja antioksidan sing apik banget lan kekuatan peeling sing dhuwur
Paduan kasebut uga nuduhake resistensi amonia lan atmosfer nitriding lan karburisasi. nanging ing kondisi REDOX diganti kanthi gantian, alloy bakal dipengaruhi media korosi oksidasi parsial.

Bidang Aplikasi Inconel 600 :

Bidang aplikasi wiyar banget: bagean mesin pesawat, thermowell erosi ing atmosfer, produksi lan panggunaan lapangan logam alkali kaustik, utamane panggunaan belerang ing lingkungan, retor tungku perawat panas lan komponen, utamane ing atmosfer karbida lan nitrida, industri petrokimia ing produksi regenerator katalitik lan reaktor, lsp.

Formulir Produk Perusahaan Kami

Bar & Rod

Inconel / Hastelloy / Monel / Haynes 25 / Titanium

Tabung Mulus & Tabung Gandheng

Tabung Alloy Nikel / Titanium, tabung U-bend / panas

Bolt & sekrup

Inconel 601 / Hastelloy C22 / Inconel x750 / Inconel 625 dll

Lembar & Pelat

Hastelloy / Inconel / Incoloy / Cobalt / Tianium

Strip & Koil

Hastelloy / Inconel / invar / soft Alloys magnetik dll

Springs

Inconel 718 / Inconel x750 / Nimonic 80A

Kawat & Las

Kawat paduan kobalt, kawat paduan nikel, kabel paduan Tianium

Flensa & fastner

Monel 400 / Hastelloy C276 / Inconel 718 / Titanium

Gantungan Tabung Minyak

Inconel x750 / Inconel 718 / Monel 400 dll

Hubungi kita dina iki ing 0086 15921454807 utawa email info@sekonicmetal.com

Ora bisa nemokake informasi utawa materi utawa produk sing pengin?


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita