Koil Helik

Detail Produk

SRPING 35

Inconel X-750 Spring  

♦  Jinis Musim semi:

    √ Springs Kompresi √ Musim semi ekstensi

   √ Spring Torsion √ Spring bending

♦  Ukurane: minangka syarat klien  

  Standar: AMS5669

 Inconel® X750 yaiku paduan kromium nikel sing digawe udan angel dadi tambah saka tambahan titanium lan aluminium. Wis digunakake ing bagean struktural suhu dhuwur kayata turbin QAS, komponen mesin jet, aplikasi pembangkit listrik tenaga nuklir, perlengkapan perawatan panas, alat bantu lan ekstrusi mati. Paduan kasebut tahan banget karo korosi kimia lan oksidasi, lan kekuatan ketahanan stres sing dhuwur lan tingkat creep sing sithik ing kahanan stres dhuwur nganti 1500 ° F (816 ° C) sawise perawatan panas sing pas. Inksel X-750 bisa diproses nggunakake teknik tradisional kanggo campuran wesi.

Komposisi Bahan Kimia Inconel X750
Paduan

%

Ni

Cr

Fe

Nb + Ta

Co

C

Mbak

Si

S

Cu

Al

Ti

X750

Min

70.0

14.0

5.0

0,7

           

0,4

2.25

Maks.

-

17.0

9.0

1.2

1.0

0,08

1.0

0,5

0,01

0,5

1.0

2,75

Properties Fisik Inconel X750

Kapadhetan

8,28 g / cm³

Titik lebur

1390-1430

Properti Mekanikal Khas Inconel X750
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
HB
Perawatan solusi
1267
868
25
≤400

 

Produk Inconel X-750 sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Inconel X 750 Bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex,     Ukuran Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, fastener lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kawat las Inconel X 750

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

Inconel X 750 Spring

Musim semi kanthi Standar AMS5699 miturut gambar utawa spesifikasi klien

Sheet & Plate

Inconel X 750 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung mulus Inconel X750 & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

Helicoil

Inconel X-750 Heli-coil

Heli-Coil bisa diprodhuksi minangka ukuran standar kanthi jumlah sithik

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Strip & koil Inconel X750

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Fasterner & Other Fitting

Inconel X 750 Pengencang

Bahan paduan X 750 kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Oil Tubing Hanger

Inconel X 750 Tubing Hanger

Bisa diproduksi miturut gambar klien utawa smaples kanthi toleransi presisi.

 Fitur Inconel X-750:

1. Kekuwatan pecah creep ing suhu dhuwur
2. Ora kuwat kaya Nimonic 90
3. Apik banget ing suhu kriogenik
4. Umur hardenable
5. Aplikasi dinamis suhu dhuwur

Bidang Aplikasi Inconel X-750 :

• Reaktor nuklir
• Turbin gas
• Mesin roket
• Pembuluh tekanan
• Struktur pesawat

Formulir Produk Perusahaan Kami

Bar & Rod

Inconel / Hastelloy / Monel / Haynes 25 / Titanium

Tabung Mulus & Tabung Gandheng

Tabung Alloy Nikel / Titanium, tabung U-bend / panas

Bolt & sekrup

Inconel 601 / Hastelloy C22 / Inconel x750 / Inconel 625 dll

Lembar & Pelat

Hastelloy / Inconel / Incoloy / Cobalt / Tianium

Strip & Koil

Hastelloy / Inconel / invar / soft Alloys magnetik dll

Springs

Inconel 718 / Inconel x750 / Nimonic 80A

Kawat & Las

Kawat paduan kobalt, kawat paduan nikel, kabel paduan Tianium

Flensa & fastner

Monel 400 / Hastelloy C276 / Inconel 718 / Titanium

Gantungan Tabung Minyak

Inconel x750 / Inconel 718 / Monel 400 dll

Hubungi kita dina iki ing 0086 15921454807 utawa email info@sekonicmetal.com

Ora bisa nemokake informasi utawa materi utawa produk sing pengin?


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita