Stadion 6 / Stadion 6B / Stadion 12 / Stadion 25 Welding Rod Weldig Rod

Detail Produk

stellite 6, stellite 6b, stellite 12,stellite 25 welding wire

Kawat / Rod Watesan Las 6 / 6B / 12/25

Bahan: Aloi Stadion, Stadion 6, Stadion 6B, Stadion 12, Stadion 25

♦ Wangun: Potong dawa, Spol ing kumparan, Koil 

♦ Lumahing: Brigh, Anneal,

Ukuran: 0.01mm-8.0mm, Potong dawa: 1000mm

♦  Standar: AWS A 5.14

♦ MOQ: 15kg 

Paduan Stesen Komposisi kimia lan sifat (%)

 

 Materi C Mbak Si Cr Ni Mo W Co Fe P S Kapadhetan(g / cm3) Atose(HRC)
Satelit 3 2.0-2.7 1.0 1.0 29-33 3.0   11-14 Bal. 3.0 ≤0.03 ≤0.03 8,55 51-55
Satelit 6 0.9-1.4 1.0 1.5 27-31 3.0 1.5 3.5-5.5 Bal. 3.0 ≤0.03 ≤0.03 8.35 38-44
Satelit 12 1.1-1.7 1.0 1.0 28-32 3.0   7.0-9.5 Bal. 3.0 ≤0.03 ≤0.03 8.40 44-49

Aplikasi:

Alloy Stadium6B minangka salah sawijining paduan Bai tahan tahan kobalt, resistensi nyandhang lan kateguhan, bisa adaptasi karo kahanan sing paling akeh, macem-macem aplikasi, atose 37-45HRC; Iki umume digunakake kanggo lempeng tahan resistensi kimia, nyandhang rod resisting, kursi katup kimia uap, perlindungan pisau turbin uap, bushing anti-erosi, roller rendhem galvanis panas lan bagean liyane; Dibandhingake karo WR6 (Stadium6) WR6B, WR6B luwih tahan tahan suhu tinggi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita