Gantungan Tubing Inconel 718

Detail Produk

inconel 718/x750 tubing hanger

 Gantung Tubing Inconel 718 Gantungan Tubing Minyak

Materi: Inconel 718 

 Gambar saben klien

 Aplikasi :sistem penyelesaian sumur minyak lan gas lan cara nginstal sing padha

♦ Kita ngasilake lan Pasokan gantungan tabung minyak miturut gambar klien, utama mateiral kita yaiku Inconel 718, Inconel 725, Monel 400 lan Inconel x750, digawe saka foriging bar kanthi kondisi perawatan panas, Ukuran lan tolearnace kaya nggambar klien.

 Inconel® 718yaiku paduan nikel-kromium sing atos presipitasi kanthi kekuatan dhuwur lan kemuluran sing apik nganti 1300 ° F (704 ° C). Paduan iki ngemot jumlah zat besi, kolumbium, lan molibdenum, uga jumlah aluminium lan titanium sing luwih sithik. Nickel 718 uga nduweni kemampuan las, formabilitas, lan sifat kriogenik sing cukup apik dibandhingake karo campuran nikel pengeras curah liyane. Tanggepan hardening presipitasi sing lembab saka paduan iki ngidini gampang dilas tanpa hardening utawa retak. Paduan 718 non-magnetik. Iki njaga resistansi korosi sing apik lan resistensi oksidasi lan digunakake kanggo bagean sing mbutuhake resistensi tinggi kanggo reresik lan stres pecah nganti 1300 ° F (704 ° C) lan resistensi oksidasi nganti 1800 ° F (982 ° C).

Komposisi Bahan Kimia Inconel 718
Paduan

%

Ni

Cr

Fe

Mo

Nb

Co

C

Mbak

Si

S

Cu

Al

Ti

718

Min

50

17

imbangan

2.8

4,75

           

0,2

0,7

Maks.

55

21

3.3

5.5

1

0,08

0,35

0,35

0,01

0,3

0,8

1.15

Inconel 718 Properti Fisik
Kapadhetan
8,24 g / cm³
Titik lebur
1260-1320 ℃

 

Inconel 718 Paduan sifat mekanik minimum ing ruangan ruangan
Status
Kekuwatan sing kuat 
Rm N / mm²
Ngasilake kekuwatan 
Rp 0. 2N / mm²
Elongasi 
Minangka%
Brinell atose
HB
Perawatan solusi
965
550
30
≤363

 

tubing hanger
Monel 400, Inconel 718 tubing hanger

Produk Inconel 718 sing kasedhiya ing Logam Sekonic

Inconel 718 bar,inconel 625 bar

Inconel 718 Bar & Rod

Bar bunder / Bar datar / bar Hex, Size Saka 8.0mm-320mm, Digunakake kanggo bolt, pengikat lan suku cadang liyane

welding wire and spring wire

Kawat las Inconel 718 & Kawat musim semi

Pasang kawat las lan kawat spring ing bentuk koil lan dawa potong.

inconel washer

Mesin cuci & gasket Inconel 718

Ukuran bisa disesuaikan kanthi permukaan sing padhang lan toleransi presisi.

Sheet & Plate

Inconel 718 sheet & plate

Lebar nganti 1500mm lan dawa nganti 6000mm, Kandel saka 0,1mm nganti 100mm.

Tabung seamless Inconel 718 & pipa Las

Ukuran standar lan dimensi khusus bisa diprodhuksi dening kita kanthi toleransi cilik

inconel x750 spring,inconel 718 spring

Inconel 718 Spring

Musim semi kanthi Standar AMS5699 miturut gambar utawa spesifikasi klien

inconel strip,invar stirp,kovar stirp

Strip & koil Inconel 718

Kondisi alus lan kondhisi kanthi permukaan padhang AB, jembaré nganti 1000mm

Oil Tubing Hanger

Paduan 718 Gantungan Tubing Gas

Bisa diproduksi miturut gambar klien utawa smaples kanthi toleransi presisi.

Fasterner & Other Fitting

Inconel 718 Fasetner

Paduan 718 bahan kanthi bentuk Bolt, sekrup, flensa lan wétan liyane, miturut spesifikasi klien.

Napa Inconel 718?

Inconel 718 minangka struktur Austenitik, presipitasi pengerasan ngasilake "γ" ndadekake kinerja mekanik sing apik banget. Watesan udan G ngasilake "δ" dadi plastisitas paling apik ing perawatan panas. Kanthi resistensi banget kanggo retak korosi stres lan kemampuan pasang ing suhu dhuwur utawa lingkungan suhu sithik, utamane kerusakan ing suhu dhuwur.

1. bisa digunakake

2. Kekuwatan tarik, kekuatan toleransi, kekuatan creep lan kekuatan pecah ing 700 ℃.

3. Kemampuan keracunan dhuwur ing 1000 ℃.

4. Kinerja mekanik stabil ing suhu sithik.

Bidang aplikasi Inconel 718 :

Kekuwatan suhu sing dhuwur, resistensi korosi sing apik lan kemampuan kerja ing properti 700 made digunakake ing macem-macem lingkungan sarat dhuwur.Nilai sing ora pas cocog digunakake ing produksi komponen sing digunakake ing lingkungan sing parah kayata rotary turbocharger & segel, poros motor kanggo pompa sumur sing bisa direndhem listrik, generator uap, tabung kanggo penukar panas, baffle ledhot suppressor suppressor lan bedhil mesin , perekam kothak ireng ing pesawat lsp.

• Turbin uap

• Roket bahan bakar cair

• Teknik cryogenik

• Lingkungan asam

• Teknik nuklir

Formulir Produk Perusahaan Kami

Bar & Rod

Inconel / Hastelloy / Monel / Haynes 25 / Titanium

Tabung Mulus & Tabung Gandheng

Tabung Alloy Nikel / Titanium, tabung U-bend / panas

Bolt & sekrup

Inconel 601 / Hastelloy C22 / Inconel x750 / Inconel 625 dll

Lembar & Pelat

Hastelloy / Inconel / Incoloy / Cobalt / Tianium

Strip & Koil

Hastelloy / Inconel / invar / soft Alloys magnetik dll

Springs

Inconel 718 / Inconel x750 / Nimonic 80A

Kawat & Las

Kawat paduan kobalt, kawat paduan nikel, kabel paduan Tianium

Flensa & fastner

Monel 400 / Hastelloy C276 / Inconel 718 / Titanium

Gantungan Tabung Minyak

Inconel x750 / Inconel 718 / Monel 400 dll

Pengin Sinau Luwih utawa entuk kuotasi?


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita